The complete book of pork butchering, smoking, curing, sausage making and cooking

geen

Far and away the world's favorite meat, pork is inexpensive, healthy, and versatile. Yet relatively few home cooks feel comfortable moving beyond their standby recipes for pork chops or tenderloin, much less making their own bacon or chorizo. Which is too bad - a single butchered market hog vcan produce 371 servings of pork.

€ 26,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Far and away the world's favorite meat, pork is inexpensive, healthy, and versatile. Yet relatively few home cooks feel comfortable moving beyond their standby recipes for pork chops or tenderloin, much less making their own bacon or chorizo. Which is too bad - a single butchered market hog vcan produce 371 servings of pork.

Far and away the world's favorite meat, pork is inexpensive, healthy, and versatile. Yet relatively few home cooks feel comfortable moving beyond their standby recipes for pork chops or tenderloin, much less making their own bacon or chorizo. Which is too bad - a single butchered market hog can produce 371 servings of pork.

Meer informatie
Aantal pagina's208
MerkKookboek
Artikelnummer9780760349960
AuteurPhilip Hasheider
ISBN9780760349960
Themagrill, rook en barbecue, vlees, wild en gevogelte
UitgeverVoyageur Press
Uitvoeringpaperback
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice