The Korean Vegan
Wie wel eens in een Koreaans tentje heeft gegeten, weet dat vissaus en gegrild vlees een grote rol spelen. Maar de belangrijkste ingrediënten van de authentiek-Koreaanse gerechten uit de jeugd van Joanne Lee Molinaro – online beter bekend als ‘the Korean Vegan’ – zijn helemaal plantbased. Het zijn juist de Koreaanse doenjang (gefermenteerde sojaboonpasta), gochujang (chilipeperpasta), dashima (zeewier) die zich perfect lenen voor veganistische gerechten vol smaakexplosies om nooit meer te vergeten.
In haar debuut deelt immigrantendochter Joanne de recepten die haar familiegeschiedenis – en haarzelf – vormden – maar dan 100% vegan. Sommige gerechten komen recht uit haar jeugd zoals Jjajangmyun, de rijke Koreaans-Chinese zwarte bonen-noedels die ze op haar verjaardag at. Sommige zijn een eerbetoon, zoals de chocolade-zoeteaardappelcake die een ode is aan de twee ingrediënten die haar moeders leven redden.
Het zijn dezelfde intieme storytelling, prachtige fotografie en heerlijke recepten waarmee Joanne online bekend is geworden, die dit kookboek zo uniek maken.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Wie wel eens in een Koreaans tentje heeft gegeten, weet dat vissaus en gegrild vlees een grote rol spelen. Maar de belangrijkste ingrediënten van de authentiek-Koreaanse gerechten uit de jeugd van Joanne Lee Molinaro – online beter bekend als ‘the Korean Vegan’ – zijn helemaal plantbased. Het zijn juist de Koreaanse doenjang (gefermenteerde sojaboonpasta), gochujang (chilipeperpasta), dashima (zeewier) die zich perfect lenen voor veganistische gerechten vol smaakexplosies om nooit meer te vergeten.
In haar debuut deelt immigrantendochter Joanne de recepten die haar familiegeschiedenis – en haarzelf – vormden – maar dan 100% vegan. Sommige gerechten komen recht uit haar jeugd zoals Jjajangmyun, de rijke Koreaans-Chinese zwarte bonen-noedels die ze op haar verjaardag at. Sommige zijn een eerbetoon, zoals de chocolade-zoeteaardappelcake die een ode is aan de twee ingrediënten die haar moeders leven redden.
Het zijn dezelfde intieme storytelling, prachtige fotografie en heerlijke recepten waarmee Joanne online bekend is geworden, die dit kookboek zo uniek maken.
In haar debuut deelt immigrantendochter Joanne de recepten die haar familiegeschiedenis – en haarzelf – vormden – maar dan 100% vegan. Sommige gerechten komen recht uit haar jeugd zoals Jjajangmyun, de rijke Koreaans-Chinese zwarte bonen-noedels die ze op haar verjaardag at. Sommige zijn een eerbetoon, zoals de chocolade-zoeteaardappelcake die een ode is aan de twee ingrediënten die haar moeders leven redden.
Het zijn dezelfde intieme storytelling, prachtige fotografie en heerlijke recepten waarmee Joanne online bekend is geworden, die dit kookboek zo uniek maken.
Aantal pagina's | 336 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 9789000385515 |
Taal | Nederlands |
Thema | aziatisch, vegetarisch en veganistisch |
Uitgever | Spectrum |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.