The Whole Beast Butchery

Covering pork, beef, and lamb, The Whole Beast Butchery teaches what the fashionable butchers already know - the cuts and where they come from, what they look like in whole and how they come off the animal and get broken down into individual cuts.

Dubbed a rock star butcher by the New York Times, San Francisco chef and self-taught meat expert Ryan Farr demystifies the butchery process with 500 step-by-step photographs, master recipes for key cuts, and a primer on tools, techniques, and meat handling.
€ 27,50
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. V.a. €50,-. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Covering pork, beef, and lamb, The Whole Beast Butchery teaches what the fashionable butchers already know - the cuts and where they come from, what they look like in whole and how they come off the animal and get broken down into individual cuts.

Dubbed a rock star butcher by the New York Times, San Francisco chef and self-taught meat expert Ryan Farr demystifies the butchery process with 500 step-by-step photographs, master recipes for key cuts, and a primer on tools, techniques, and meat handling.

Covering pork, beef, and lamb, The Whole Beast Butchery teaches what the fashionable butchers already know - the cuts and where they come from, what they look like in whole and how they come off the animal and get broken down into individual cuts.

Dubbed a rock star butcher by the New York Times, San Francisco chef and self-taught meat expert Ryan Farr demystifies the butchery process with 500 step-by-step photographs, master recipes for key cuts, and a primer on tools, techniques, and meat handling.

Meer informatie
Aantal pagina's240
MerkKookboek
Artikelnummer9781452100593
EAN9781452100593
AuteurRyan Farr
ISBN9781452100593
TaalEngels
Themavlees, wild en gevogelte
UitgeverAbrams & Chronicle
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice