Kookwinkel Oldenhof al 200 jaar een familiebedrijf

De naam Oldenhof is na 200 jaar niet meer uit het straatbeeld weg te denken en staat bekend om het uitgebreide assortiment van kwalitatief keukengerei.
Dat het familiebedrijf is gestart als smederij weten misschien niet veel mensen. Niet veel later werd het assortiment uitgebreid
en kwam er naast de smederij op het Gasthuisplein in Zwolle een winkel bij aan de Diezerstraat.

Inmiddels staat de vijfde generatie aan het roer. Wij nemen u mee naar hoe het allemaal is begonnen.

 

Geschiedenis Oldenhof


   

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

 

200 jaar Oldenhof!

De viering van ons jubileum!
Dit jaar mogen wij ons 200-jarig jubileum vieren! Met trots kunnen wij zeggen dat wij al 200 jaar dé specialist in de keuken zijn en dat vieren wij natuurlijk met u! Om ons jubileum te vieren hebben wij 200 aanbiedingen geselecteerd en brengen wij speciale jubileumproducten uit. Wist u dat wij een familiebedrijf zijn en op dit moment de 5e generatie bij ons aan het roer staat? Iets waar wij als kookwinkel enorm trots op zijn!
De geschiedenis van kookwinkel Oldenhof
De geschiedenis van kookwinkel Oldenhof voert terug naar 1821. In de loop der tijd is Oldenhof uitgebreid naar meerdere winkels in binnen- en buitenland. Met kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag, Maastricht en Keulen en dochterondernemingen in Antwerpen en Brussel kan kookwinkel Oldenhof naast een lange, trotse geschiedenis ook bogen op een reputatie als één van de beste kookwinkels in Nederland en daarbuiten.