Kindercadeaus

Producten 17-27 van 27

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
Pagina
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Sinterklaascadeaus voor kinderen

Sinterklaascadeautjes voor kinderen
Ook voor de allerkleinste masterchefs vindt u bij Kookwinkel Oldenhof de leukste sinterklaascadeaus. Of u nou een cadeau zoekt voor een kleine bakker of chefkok, bij ons vindt u hele leuke sinterklaascadeautjes voor kinderen. Wat dacht u van een stoer mini Witloft schort voor de kleine barbecuer? Heeft u een kleine kampeerder of scout, dan maakt u hem of haar vast erg blij met een Opinel kinderzakmes, verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren. Voor de allerkleinsten hebben we een mooi Rosti Mepel Nijntje servies bestaande uit een plastic bordje en kommetje, drinkbeker. Of maak het eten nog gezelliger met een de klassieker: het Keltum kinderbestek Paddington, Rupsje Nooitgenoeg of Beatrix Potter.
Sinterklaas cadeautips
Sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoentje. Wilt u eens wat anders geven dan speelgoed dan bent u bij kookwinkel Oldenhof op het juiste adres. Wat is er nou gezelliger dan samen in de keuken staan. Bak samen een heerlijke taart of cakejes. Silikomart heeft hele leuke bakmatjes van Silicone. Ook verkrijgbaar in vrolijke kleuren. Met de bakvormen van Nordic ware bakken jullie samen de mooiste taarten in de vorm van een huisje of een bijenkorf. Zoekt u een cadeautje voor een echte masterchef wat dacht u dan van een kinderkookboek en laat u zelf verwennen met heerlijkheden die uit de keuken gaan komen.