Turk Professional crêpepan ø 20 cm plaatstaal

geen
De Turk crêpepan is gemaakt van plaatstaal en heeft een diameter van 20 cm. Het staal verdraagt hoge temperaturen en kent een lange levensduur. Door de lage rand is het eenvoudig om de pannenkoeken en crêpes om te draaien. De stalen pan is krasbestendig, u kunt hier met een gerust hart een metalen pannenkoekmes of spatel voor gebruiken.
€ 9,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
De Turk crêpepan is gemaakt van plaatstaal en heeft een diameter van 20 cm. Het staal verdraagt hoge temperaturen en kent een lange levensduur. Door de lage rand is het eenvoudig om de pannenkoeken en crêpes om te draaien. De stalen pan is krasbestendig, u kunt hier met een gerust hart een metalen pannenkoekmes of spatel voor gebruiken.

De Turk crêpepan is gemaakt van plaatstaal en heeft een diameter van 20 cm. Het staal verdraagt hoge temperaturen en kent een lange levensduur. Door de lage rand is het eenvoudig om de pannenkoeken en crêpes om te draaien. De stalen pan is krasbestendig, u kunt hier met een gerust hart een metalen pannenkoekmes of spatel voor gebruiken.

Turk Professional

De pannen van Turk worden gemaakt van plaatstaal met hoog koolstofgehalte. Dit materiaal verdraagt hoge temperaturen en zal bij juist gebruik een leven lang meegaan. Door de uitstekende bakeigenschappen en het natuurlijke anti-aanbakeffect dat zich door gebruik vormt zijn de pannen geliefd in de professionele keuken.

Om een leven lang plezier van uw Turk pan te hebben vraagt de pan wat aandacht. Voor gebruik moet de pan worden ingebrand met plantaardige olie. Gedurende het leven van de pan dient deze met wat plantaardige olie beschermt te worden tegen corrosie.

Voor het eerste gebruik wast u de beschermlaag van de pan met warm water en wasmiddel. Droog de pan vervolgens af. Plaats de pan op een matig vuur en doe er wat plantaardige olie in die bestand is tegen hoge temperaturen. Vul dit aan met aardappelschillen en een volle theelepel zout. 'roerbak' dit mengel in de koekenpan onder het verwarmen tot het staal donker begint te verkleuren. Laat de pan daarna afkoelen, spoel deze af met heet water en droog deze grondig af.

Na gebruik volstaat het in de meeste gevallen om de pan uit te vegen met keukenpapier. Indien u de pan met water reinigt is het aan te bevelen om deze met een kleine hoeveelheid olie in te wrijven alvorens u de pan opbergt.

Meer informatie
Geschikt voorgas, elektrisch, keramisch en halogeen, open vuur, oven
Bodemdiameter16 cm
Diameter20 cm
Reiniginghandafwas
MerkTurk
Materiaalplaatstaal
Artikelnummer66020
Vormrond
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice