Vaderdagevenement

Kom op zaterdag 15 juni 2024 naar Kookwinkel Oldenhof in Hilversum voor ons speciale Vaderdagevenement!
Ontdek messenslijpers van Horl, kruidenrubs van The Rub Club, de barbecues van Keij en de rubs en sauzen van Croix Valley. Geniet van interactieve demonstraties en proeverijen.
Verras uw vader met het perfecte cadeau en beleef een geweldige dag! Kom langs op zaterdag 15 juni 2024 zal in Hilversum ons vaderdagevenement plaatsvinden van 11:00 - 16:00 uur.
Bent u ook aanwezig?

 

Onze deelnemers


 • Keij Kamado  The Rub Club  Horl  Croix Valley

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

 

Vaderdagevenement 2024

Ontdek de perfecte vaderdagcadeaus bij kookwinkel Oldenhof
Kom op zaterdag 15 juni 2024 naar kookwinkel Oldenhof in Hilversum en beleef een onvergetelijk Vaderdagevenement! Deze speciale dag staat in het teken van het ontdekken van de perfecte cadeaus voor vaders die van koken houden. Verschillende topmerken zullen aanwezig zijn om hun producten te promoten en u de kans te geven om ze van dichtbij te bekijken. Ervaar de innovatieve messenslijpers van Horl, proef de heerlijke kruidenrubs van The Rub Club, en bewonder de hoogwaardige barbecues van Keij. Dit evenement is een unieke gelegenheid om uw vader te verrassen met een cadeau dat zijn passie voor koken naar een hoger niveau tilt. Zorg dat u erbij bent en ontdek alles wat Kookwinkel Oldenhof te bieden heeft!
Alles voor Vaderdag bij kookwinkel Oldenhof
Tijdens het Vaderdagevenement bij kookwinkel Oldenhof kunt u niet alleen producten bekijken, maar ook deelnemen aan interactieve demonstraties en proeverijen. De experts van Horl zullen laten zien hoe hun messenslijpers uw messen weer vlijmscherp maken, perfect voor elke keukenliefhebber. The Rub Club presenteert hun uitgebreide assortiment kruidenrubs en nodigt u uit om de rijke smaken te ervaren die uw barbecuegerechten transformeren. Daarnaast kunt u de nieuwste barbecuemodellen van Keij in actie zien en advies krijgen over welk model het beste bij uw kookstijl past. Dit evenement biedt een unieke kans om direct contact te maken met de merken en meer te leren over hun producten. Mis deze kans niet om uw Vaderdag onvergetelijk te maken met een bezoek aan kookwinkel Oldenhof in Hilversum!