Vegetarische tajines & couscous

geen
65 verrukkelijke recepten voor Marokkaanse gerechten In dit boek staan authentieke Marokkaanse recepten van zeer gewaardeerde vleesloze tajines, evenals recepten voor couscous, het traditionele bijgerecht dat op diverse manieren kan worden bereid. En natuurlijk staan er in het boek diverse voor- en bijgerechten, zodat u uw eigen Marokkaanse feestmaaltijd kunt samenstellen. Ontdek met deze heerlijke authentieke recepten voor tajines, couscous, salades en ingemaakt fruit de ware smaak van Marokko.

Ghillie Basan heeft in verschillende delen van de wereld gewerkt als culinair auteur, journalist en restaurantrecensent. Ze volgde een opleiding aan L'École Le Cordon Bleu en heeft een aantal succesvolle boeken over klassieke keukens van het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië op haar naam staan. Haar culinaire en reisartikelen zijn verschenen in de Sunday Herald, Scotland on Sunday en BBC Good Food Magazine. Ze woont in de Schotse Hooglanden, waar ze culinaire workshops geeft.
€ 15,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
65 verrukkelijke recepten voor Marokkaanse gerechten In dit boek staan authentieke Marokkaanse recepten van zeer gewaardeerde vleesloze tajines, evenals recepten voor couscous, het traditionele bijgerecht dat op diverse manieren kan worden bereid. En natuurlijk staan er in het boek diverse voor- en bijgerechten, zodat u uw eigen Marokkaanse feestmaaltijd kunt samenstellen. Ontdek met deze heerlijke authentieke recepten voor tajines, couscous, salades en ingemaakt fruit de ware smaak van Marokko.

Ghillie Basan heeft in verschillende delen van de wereld gewerkt als culinair auteur, journalist en restaurantrecensent. Ze volgde een opleiding aan L'École Le Cordon Bleu en heeft een aantal succesvolle boeken over klassieke keukens van het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië op haar naam staan. Haar culinaire en reisartikelen zijn verschenen in de Sunday Herald, Scotland on Sunday en BBC Good Food Magazine. Ze woont in de Schotse Hooglanden, waar ze culinaire workshops geeft.

65 verrukkelijke recepten voor Marokkaanse gerechten In dit boek staan authentieke Marokkaanse recepten van zeer gewaardeerde vleesloze tajines, evenals recepten voor couscous, het traditionele bijgerecht dat op diverse manieren kan worden bereid. En natuurlijk staan er in het boek diverse voor- en bijgerechten, zodat u uw eigen Marokkaanse feestmaaltijd kunt samenstellen. Ontdek met deze heerlijke authentieke recepten voor tajines, couscous, salades en ingemaakt fruit de ware smaak van Marokko.

Ghillie Basan heeft in verschillende delen van de wereld gewerkt als culinair auteur, journalist en restaurantrecensent. Ze volgde een opleiding aan L'École Le Cordon Bleu en heeft een aantal succesvolle boeken over klassieke keukens van het Midden-Oosten en Zuidoost-Azië op haar naam staan. Haar culinaire en reisartikelen zijn verschenen in de Sunday Herald, Scotland on Sunday en BBC Good Food Magazine. Ze woont in de Schotse Hooglanden, waar ze culinaire workshops geeft.

Meer informatie
Aantal pagina's144
MerkKookboek
Artikelnummer9789048310302
Auteurghillie basan
ISBN9789048310302
TaalNederlands
Themavegetarisch en veganistisch
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice