Vier seizoenen vlees

De lekkerste recepten komen van je keurslager

'Kwaliteit elke dag opnieuw': in dit heerlijke kookboek.Vier seizoenen vlees doet de alombekende slogan van de Belgische Keurslagers eer aan door voor elk seizoen de lekkerste recepten op basis van vlees te verzamelen.

Om je vrienden te verrassen met een topetentje, om ook als je weinig tijd hebt een verzorgde maaltijd op tafel te toveren.... met Vier seizoenen vlees kan het allemaal en nog veel meer...

In dit kookboek vindt u verrukkelijke recepten ingedeeld per seizoen. Zo kan u het boek als inspiratiebron gebruiken. Heel eenvoudige recepten worden afgewisseld met bereidingen die een grotere uitdaging vormen.

Uw Keurslager en Mieke Goffin brengen maar liefst 60 fijne gerechten met rund-, lams-, varkens-, en kalfsvlees, maar ook wild en gevogelte passeren de revue.

Dit mooie kookboek is een absolute must voor iedereen die kwaliteitsvol vlees weet te smaken!
€ 24,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
De lekkerste recepten komen van je keurslager

'Kwaliteit elke dag opnieuw': in dit heerlijke kookboek.Vier seizoenen vlees doet de alombekende slogan van de Belgische Keurslagers eer aan door voor elk seizoen de lekkerste recepten op basis van vlees te verzamelen.

Om je vrienden te verrassen met een topetentje, om ook als je weinig tijd hebt een verzorgde maaltijd op tafel te toveren.... met Vier seizoenen vlees kan het allemaal en nog veel meer...

In dit kookboek vindt u verrukkelijke recepten ingedeeld per seizoen. Zo kan u het boek als inspiratiebron gebruiken. Heel eenvoudige recepten worden afgewisseld met bereidingen die een grotere uitdaging vormen.

Uw Keurslager en Mieke Goffin brengen maar liefst 60 fijne gerechten met rund-, lams-, varkens-, en kalfsvlees, maar ook wild en gevogelte passeren de revue.

Dit mooie kookboek is een absolute must voor iedereen die kwaliteitsvol vlees weet te smaken!

De lekkerste recepten komen van je keurslager

'Kwaliteit elke dag opnieuw': in dit heerlijke kookboek.Vier seizoenen vlees doet de alombekende slogan van de Belgische Keurslagers eer aan door voor elk seizoen de lekkerste recepten op basis van vlees te verzamelen.

Om je vrienden te verrassen met een topetentje, om ook als je weinig tijd hebt een verzorgde maaltijd op tafel te toveren.... met Vier seizoenen vlees kan het allemaal en nog veel meer...

In dit kookboek vindt u verrukkelijke recepten ingedeeld per seizoen. Zo kan u het boek als inspiratiebron gebruiken. Heel eenvoudige recepten worden afgewisseld met bereidingen die een grotere uitdaging vormen.

Uw Keurslager en Mieke Goffin brengen maar liefst 60 fijne gerechten met rund-, lams-, varkens-, en kalfsvlees, maar ook wild en gevogelte passeren de revue.

Dit mooie kookboek is een absolute must voor iedereen die kwaliteitsvol vlees weet te smaken!

Meer informatie
Aantal pagina's175
MerkKookboek
Artikelnummer9789089312631
EAN9789089312631
Auteuruw Keurslager en Mieke Goffin
ISBN9789089312631
TaalNederlands
Themavlees, wild en gevogelte
UitgeverBorgerhoff & Lamberigts
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice