Vlees Slow Cooking : de klassieke methode voor de perfecte garing

Het perfect bereiden van vlees op lage temperatuur is inmiddels geen nieuwigheid meer, sterker nog, het behoort tot de wijdverbreide standaardtechnieken om vlees volmaakt gaar te krijgen.

De succesvolle auteur Annemarie Wildeisen presenteert in dit boek haar lekkerste klassiekers, aangepast aan deze tijd en aan de laatste ontwikkelingen in deze bereidingstechniek. Alle recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor etentjes met gasten.

Bak allerlei soorten vlees volmaakt gaar op beproefde en eenvoudige wijze. Met veel tips, variaties en recepten voor erbij passende sauzen.
€ 19,99
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Het perfect bereiden van vlees op lage temperatuur is inmiddels geen nieuwigheid meer, sterker nog, het behoort tot de wijdverbreide standaardtechnieken om vlees volmaakt gaar te krijgen.

De succesvolle auteur Annemarie Wildeisen presenteert in dit boek haar lekkerste klassiekers, aangepast aan deze tijd en aan de laatste ontwikkelingen in deze bereidingstechniek. Alle recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor etentjes met gasten.

Bak allerlei soorten vlees volmaakt gaar op beproefde en eenvoudige wijze. Met veel tips, variaties en recepten voor erbij passende sauzen.

Het perfect bereiden van vlees op lage temperatuur is inmiddels geen nieuwigheid meer, sterker nog, het behoort tot de wijdverbreide standaardtechnieken om vlees volmaakt gaar te krijgen.

De succesvolle auteur Annemarie Wildeisen presenteert in dit boek haar lekkerste klassiekers, aangepast aan deze tijd en aan de laatste ontwikkelingen in deze bereidingstechniek. Alle recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor etentjes met gasten.

Bak allerlei soorten vlees volmaakt gaar op beproefde en eenvoudige wijze. Met veel tips, variaties en recepten voor erbij passende sauzen.

Meer informatie
Aantal pagina's208
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789461888853
EAN9789461888853
AuteurAnnemarie Wildeisen
ISBN9789461888853
Themakooktechnieken, vlees, wild en gevogelte
UitgeverRuitenbergboek
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice