Voer voor vrienden : het menuboek voor zorgeloze etentjes

Samen om de tafel, schalen vol eten, flessen die rondgaan, verhalen, grappen en zielenroerselen die worden gedeeld: daar worden we gelukkig van! Maar hoe zorg je ervoor dat je als kok ook deelt in die feestvreugde, en vul je die schalen ondertussen met de meest heerlijke gerechten? Hoe stel je een menu goed samen, welke smaken passen bij elkaar, hoe maak je het geheel niet te zwaar, maar bovenal: hoe plan je het allemaal zo in dat je zelf niet alleen maar zwetend achter het fornuis staat? In 'Voer voor vrienden' reikt Eva Posthuma de Boer met zestien driegangenmenu's de handvaten aan om van een etentje een feest te maken waaraan je zelf kunt meedoen. Voor elk seizoen heeft Eva vier menu's samengesteld met gerechten uit verschillende windstreken. De menu's zijn evenwichtig opgebouwd, met de juiste balans tussen koolhydraten en groente, en een mooie afwisseling van vlees en vis. Voor elk seizoen is ook een geheel vegetarisch menu opgenomen, en bij veel gerechten worden vegetarische opties gegeven. En omdat een etentje begint met een borrel, en een borrel niet zonder een hapje kan, staat er bij elk menu een recept voor een simpel, zelfgemaakt borrelhapje. En omdat elk etentje gepaard gaat met verhalen, bij elk menu ook een verhaal. Eva Posthuma de Boer is schrijver en columnist. In de afgelopen tien jaar bracht ze vier succesvolle romans uit. Als columniste werkt Eva voor diverse bladen en kranten. In Het Parool had ze, samen met Thomas Acda, jarenlang een culinaire column met recepten. Naast het schrijven, kookt Eva graag en veel. De keukentafel is het hart van haar huis; daar worden ruzies beslecht, plannen gesmeed en vriendschappen beklonken. Behalve veel vrienden, ontvangt Eva ook regelmatig gasten in haar underground restaurant Chez PdeB.
€ 24,99
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Samen om de tafel, schalen vol eten, flessen die rondgaan, verhalen, grappen en zielenroerselen die worden gedeeld: daar worden we gelukkig van! Maar hoe zorg je ervoor dat je als kok ook deelt in die feestvreugde, en vul je die schalen ondertussen met de meest heerlijke gerechten? Hoe stel je een menu goed samen, welke smaken passen bij elkaar, hoe maak je het geheel niet te zwaar, maar bovenal: hoe plan je het allemaal zo in dat je zelf niet alleen maar zwetend achter het fornuis staat? In 'Voer voor vrienden' reikt Eva Posthuma de Boer met zestien driegangenmenu's de handvaten aan om van een etentje een feest te maken waaraan je zelf kunt meedoen. Voor elk seizoen heeft Eva vier menu's samengesteld met gerechten uit verschillende windstreken. De menu's zijn evenwichtig opgebouwd, met de juiste balans tussen koolhydraten en groente, en een mooie afwisseling van vlees en vis. Voor elk seizoen is ook een geheel vegetarisch menu opgenomen, en bij veel gerechten worden vegetarische opties gegeven. En omdat een etentje begint met een borrel, en een borrel niet zonder een hapje kan, staat er bij elk menu een recept voor een simpel, zelfgemaakt borrelhapje. En omdat elk etentje gepaard gaat met verhalen, bij elk menu ook een verhaal. Eva Posthuma de Boer is schrijver en columnist. In de afgelopen tien jaar bracht ze vier succesvolle romans uit. Als columniste werkt Eva voor diverse bladen en kranten. In Het Parool had ze, samen met Thomas Acda, jarenlang een culinaire column met recepten. Naast het schrijven, kookt Eva graag en veel. De keukentafel is het hart van haar huis; daar worden ruzies beslecht, plannen gesmeed en vriendschappen beklonken. Behalve veel vrienden, ontvangt Eva ook regelmatig gasten in haar underground restaurant Chez PdeB.
Samen om de tafel, schalen vol eten, flessen die rondgaan, verhalen, grappen en zielenroerselen die worden gedeeld: daar worden we gelukkig van! Maar hoe zorg je ervoor dat je als kok ook deelt in die feestvreugde, en vul je die schalen ondertussen met de meest heerlijke gerechten? Hoe stel je een menu goed samen, welke smaken passen bij elkaar, hoe maak je het geheel niet te zwaar, maar bovenal: hoe plan je het allemaal zo in dat je zelf niet alleen maar zwetend achter het fornuis staat? In 'Voer voor vrienden' reikt Eva Posthuma de Boer met zestien driegangenmenu's de handvaten aan om van een etentje een feest te maken waaraan je zelf kunt meedoen. Voor elk seizoen heeft Eva vier menu's samengesteld met gerechten uit verschillende windstreken. De menu's zijn evenwichtig opgebouwd, met de juiste balans tussen koolhydraten en groente, en een mooie afwisseling van vlees en vis. Voor elk seizoen is ook een geheel vegetarisch menu opgenomen, en bij veel gerechten worden vegetarische opties gegeven. En omdat een etentje begint met een borrel, en een borrel niet zonder een hapje kan, staat er bij elk menu een recept voor een simpel, zelfgemaakt borrelhapje. En omdat elk etentje gepaard gaat met verhalen, bij elk menu ook een verhaal. Eva Posthuma de Boer is schrijver en columnist. In de afgelopen tien jaar bracht ze vier succesvolle romans uit. Als columniste werkt Eva voor diverse bladen en kranten. In Het Parool had ze, samen met Thomas Acda, jarenlang een culinaire column met recepten. Naast het schrijven, kookt Eva graag en veel. De keukentafel is het hart van haar huis; daar worden ruzies beslecht, plannen gesmeed en vriendschappen beklonken. Behalve veel vrienden, ontvangt Eva ook regelmatig gasten in haar underground restaurant Chez PdeB.
Meer informatie
Aantal pagina's192
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789000358410
EAN9789000358410
AuteurEva Posthuma de Boer
ISBN9789000358410
TaalNederlands
UitgeverSpectrum
Uitvoeringpaperback
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice