Kookworkshop: Waar rook is, is vuur 2018-06-03

De Big Green Egg is bij vele liefhebbers al niet meer weg te denken. Dat de Big Green Egg veel meer is dan een barbecue alleen, gaan we in deze masterclass uitgebreid onderzoeken. Op een pizzasteen bakken we authentieke flammkuchen, maar ook diverse manieren van roken komen aan bod. Of wat dacht u van groenten, geroosterd op een Himalaya zoutsteen of langzaam gegaard vlees als pulled pork? Een hele vis, gevuld op de barbecue of lekker kruidige gepofte groenten, de barbecue is een van de veelzijdigste bereidingswijzen?

€ 75,00
  • Ga aan de slag met de beste kookgereedschappen.
  • Leer onder begeleiding van vakmensen, auteurs en/of onze kookschoolchef.
  • Kookworkshops voor zowel de hobbykok als ervaren chef.
  • Van klassieke keukens tot innovatieve kooktechnieken.

De Big Green Egg is bij vele liefhebbers al niet meer weg te denken. Dat de Big Green Egg veel meer is dan een barbecue alleen, gaan we in deze masterclass uitgebreid onderzoeken. Op een pizzasteen bakken we authentieke flammkuchen, maar ook diverse manieren van roken komen aan bod. Of wat dacht u van groenten, geroosterd op een Himalaya zoutsteen of langzaam gegaard vlees als pulled pork? Een hele vis, gevuld op de barbecue of lekker kruidige gepofte groenten, de barbecue is een van de veelzijdigste bereidingswijzen?

De Big Green Egg is bij vele liefhebbers al niet meer weg te denken. Dat de Big Green Egg veel meer is dan een barbecue alleen, gaan we in deze masterclass uitgebreid onderzoeken. Op een pizzasteen bakken we authentieke flammkuchen, maar ook diverse manieren van roken komen aan bod. Of wat dacht u van groenten, geroosterd op een Himalaya zoutsteen of langzaam gegaard vlees als pulled pork? Een hele vis, gevuld op de barbecue of lekker kruidige gepofte groenten, de barbecue is een van de veelzijdigste bereidingswijzen?

Kookcursus

Tijdens de cursus krijgt u 10% korting op kook- en keukengerei! 

De cursussen worden gegeven in Oldenhofs kookschool te Hilversum op de bovenste etage in de winkel aan de 's-Gravelandseweg 8. De cursus is van 12:00 uur tot ongeveer 16:00 uur, wij verzoeken u ongeveer 11:45 uur aanwezig te zijn zodat we op tijd kunnen beginnen. Parkeren doet u het beste in parkeergarage De Gooise Brink, deze is het meest nabij het pand gelegen. De kookschool is te voet bereikbaar vanaf station Hilversum (centraal) in een paar minuten.

Bent u na het boeken onverhoopt toch niet in de gelegenheid om de workshop te volgen? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice om de workshop te annuleren. Kookworkshops dienen 24 uur van tevoren geannuleerd worden, anders zijn wij genoodzaakt om alsnog de kosten voor de workshop in rekening te brengen.

Voor het omboeken van workshops vragen wij u ook om contact op te nemen met onze klantenservice. Uw inschrijving wordt dan omgezet in een kookworkshopcadeaubon die u in een volgend seizoen kunt gebruiken om een gratis workshop mee te boeken.

Zie ook de agenda van de kookschool.

Meer informatie
Cursusdatum3 jun. 2018
Aanvangstijd12:00
Eindtijd16:00
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice