Wat je als student over eten moet weten

geen
Weg met de kant-en-klaarmaaltijden of diepvriespizza's! Met dit boek wordt het koken voor studenten een stuk gemakkelijker en bovendien leuker.

Wat je als student over eten moet weten geeft antwoord op 500 culinaire vragen. James Peterson behandelt basisdilemma's waar een beginnende kok voor komt te staan, maar ook de meer ervaren kok kan zijn techniek ermee perfectioneren. Van vraagstukken als 'hoe bak je een ei?' tot 'hoe fileer je verse vis?'.

De ruim 500 foto's laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij elk probleem. Door middel van tips en trucs van doorgewinterde chefs kan iedere student zijn prestatie in de keuken verbeteren.
€ 19,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Weg met de kant-en-klaarmaaltijden of diepvriespizza's! Met dit boek wordt het koken voor studenten een stuk gemakkelijker en bovendien leuker.

Wat je als student over eten moet weten geeft antwoord op 500 culinaire vragen. James Peterson behandelt basisdilemma's waar een beginnende kok voor komt te staan, maar ook de meer ervaren kok kan zijn techniek ermee perfectioneren. Van vraagstukken als 'hoe bak je een ei?' tot 'hoe fileer je verse vis?'.

De ruim 500 foto's laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij elk probleem. Door middel van tips en trucs van doorgewinterde chefs kan iedere student zijn prestatie in de keuken verbeteren.

Weg met de kant-en-klaarmaaltijden of diepvriespizza's! Met dit boek wordt het koken voor studenten een stuk gemakkelijker en bovendien leuker.

Wat je als student over eten moet weten geeft antwoord op 500 culinaire vragen. James Peterson behandelt basisdilemma's waar een beginnende kok voor komt te staan, maar ook de meer ervaren kok kan zijn techniek ermee perfectioneren. Van vraagstukken als 'hoe bak je een ei?' tot 'hoe fileer je verse vis?'.

De ruim 500 foto's laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij elk probleem. Door middel van tips en trucs van doorgewinterde chefs kan iedere student zijn prestatie in de keuken verbeteren.

Meer informatie
Aantal pagina's420
MerkKookboek
Artikelnummer9789045210735
AuteurJames Peterson
ISBN9789045210735
TaalNederlands
Themastudenten
Uitvoeringpaperback
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice