Le Creuset braadpannen


Alle pannen van Le Creuset worden vervaardigd van geëmailleerd gietijzer. Gietijzer wordt al sinds de Middeleeuwen gebruikt voor kookgerei. De fabriek van Le Creuset staat in Fresnoy le Grand, in Noord-Frankrijk.
In 1925 begon men in de gieterij met de hand pannen te maken door vloeibaar ijzer in zandvormen te gieten- dit is nog steeds de moeilijkste fase van het productieproces. Zelfs nu nog wordt elke vorm na het gieten vernietigd en worden de pannen met de hand gepolijst en geschuurd, en daarna nauwkeurig gecontroleerd op gebreken.

Toon meer informatie.
Zodra ze goedgekeurd zijn voor de volgende fase, worden de pannen tweemaal met email bespoten en verhit tot 800 graden. Het email wordt dan buitengewoon hard en duurzaam, zodat het bij normaal gebruik bijna niet beschadigd kan worden. Omdat de pannen grotendeels met de hand worden afgewerkt, is elke pan van Le Creuset volkomen uniek.

Geëmailleerd gietijzer is altijd een van de beste en meest geschikte materialen voor kookgerei geweest en kan op elke warmtebron worden gebruikt. Koken met gietijzeren pannen kost minder energie want de warmte wordt lang vastgehouden en gelijkmatig verdeeld.

Uw recepten kunnen niet mislukken- of de ingrediënten nu moeten sudderen op een kleine vlam of in de oven, of snel gekookt moeten worden, gegrild of gebraden, Le Creuset  kan het gemakkelijk aan.

Het zeer duurzame, mat-zwarte emaille aan de binnenzijde van de pannen zorgt ervoor dat het kooknat eerder karameliseert en het voedsel snel egaal bruin wordt, wat elk gerecht dat u kookt nog smakelijker maakt. Het kookgerei van Le Creuset is verkrijgbaar in vele authentieke kleuren.

Verberg extra informatie.

Paginanummer 17276

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
  • zondag 28 mei 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 28 mei 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • zondag 4 juni 12:00 tot 17:00
    Amersfoort Onze kookwinkel is gesloten iv.m. 1e pinksterdag.
  • maandag 5 juni 12:00 tot 17:00
    Hilversum Onze kookwinkel is vandaag geopend.
  • maandag 5 juni 09:30 tot 18:00
    Zwolle Onze winkels zijn gesloten i.v.m. 2e pinksterdag.
  • zondag 2 juli 12:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Vandaag zondag 28 mei:
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Het is tijd voor frisse limonades! Leuk om te serveren in een weckpot met tap. Komt u ook langs om te proeven?
Aanstaande zaterdag 3 juni:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Vandaag gaat in Amersfoort de Ankarsrum Assistent kneedmachine aan en bakken we taart, koek en quiche.
Op zaterdag 10 juni:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Vandaag gaan we aan de slag met (ijs)koffie! Met de Bonavita producten zet u de lekkerste slowcoffee. Kom langs om te proeven!
Amersfoort 11:00 tot vrijdag 3 juni 2016 16:00:
Vandaag gaan we aan de slag met (ijs)koffie! Met de Bonavita producten zet u de lekkerste slowcoffee. Kom langs om te proeven!
Op zaterdag 17 juni:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Een afgevaardigde van Demeyere geeft een kookdemonstratie. Dat wordt wokken, bakken en grillen in Amersfoort!
Op zaterdag 24 juni:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Het hele jaar door buiten koken! Deze zaterdag gaan wij in Amersfoort aan de slag met de Big Green Egg en verschillende accessoires.
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenR÷sle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof