Sousvide apparatuur


Sous vide koken (vacuümgaren) is het bereiden van in plastic gevacumeerd voedsel in een waterbad van constante temperatuur. Hierdoor wordt het voedsel nog smaakvoller en krijgt het een veel betere textuur: het wordt immers op de ideale temperatuur bereid!

Toon meer informatie.


  • Betrouwbaar een constante lage temperatuur zorgt voor zeer gelijkmatig gaar worden door het hele voedsel en maakt het vrijwel onmogelijk het te doen mislukken.
  • Voedzaam en vol smaak de luchtdichte zak houdt de voedings- en smaakstoffen vast die anders zouden verdampen of in het kookvocht verloren zouden gaan.
  • Verbeterde textuur door hoge temperaturen en blootstelling aan zuurstof te vermijden houdt sous vide bereiden het voedsel meer intact; vlees wordt perfect van buiten tot binnen medium-rare, groenten krijgen een intensere kleur en kip wordt heerlijk sappig.
  • Simpele mise en place het meeste voedsel kan veilig uren of zelfs dagen in de wateroven blijven, dus u kunt het voedsel er uithalen wanneer het exacte moment van serveren is aangebroken.
  • Bespaart geld het lange kookproces maakt zelfs de taaiste stukken vlees zacht zodat die de textuur en smaak van duurdere stukken vlees krijgen.
Voor meer informatie en onder andere een kooktijdentabel zie ook www.sousvidesupreme.nl.

Verberg extra informatie.

Paginanummer 40675

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
  • zondag 30 juli 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 6 augustus 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 6 augustus 13:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
  • zondag 27 augustus 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Aanstaande zaterdag 29 juli:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Vandaag zetten wij koffie voor u met de volautomatische espressomachines van Jura en Nivona.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Met behulp van producten uit ons Magimix-assortiment gaan wij vandaag ijs en smoothies maken. Komt u ook kijken en proeven?
Op zaterdag 5 augustus:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
De zomer begint pas echt na deze demonstratie van The Bastard kamado’s en de heerlijke sauzen en rubs van Grate Goods. Haal het maximale uit het gebruik van je kamado na dit bbq-event.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Vandaag laten we u zien hoe u vis kunt bereiden op The Bastard of in een rookoven. In onze winkel in Hilversum kunt u komen kijken, ruiken en proeven!
Op zaterdag 12 augustus:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
In Amersfoort maken we groentespaghetti met de Gefu Spirelli 2.0.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
In onze winkel in Hilversum demonstreren wij vandaag ons assortiment Tojiro-messen. Van snijden tot slijpen, alle aspecten van deze Japanse messen komen voorbij.
Op zaterdag 19 augustus:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
In Amersfoort maken we vandaag limonade uit het boek Limonade, fris & snacks.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
In Hilversum wanen we ons vandaag in de Verenigde Staten: we maken hamburgers van de Big Green Egg en milkshakes uit de Magimix Blender!
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenRösle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof