elBulli 2005-2011


elBulli 2005-2011 is het eerste en enige complete archief van Ferran Adria's creatieve proces gedurende de naar verluid meest innovatieve jaren van het beroemde restaurant. Het restaurant was slechts 6 maanden per jaar open en in de overige maanden vertoefden Ferran en zijn creatieve team in de elBulli workshop in Barcelona, waar zij duizenden uren spendeerden aan het experimenteren, innoveren en samenstellen van volledig nieuwe menu's voor het komende seizoen. De vorderingen van het creatieve team van elBulli hebben restaurants en chefs over de hele wereld beïnvloed en hebben een volledig nieuwe manier van denken over gerechten gestimuleerd.

elBulli 2005-2011 bestaat uit 7 delen, 1 voor ieder seizoen tussen 2005 en 2011. De collectie bevat ieder recept dat gecreëerd is gedurende die periode en legt de methodes, technologieën en het creatieve proces achter ieder gerecht gedetailleerd uit. Elk van de eerste 6 delen bestaat uit een catalogus van foto's in kleur van elk gerecht dat er in dat seizoen ontwikkeld is en gedetailleerde recepten die uitleggen hoe u ieder component ook zelf kunt creëren. Bij de recepten vindt u aantekeningen over technieken, moeilijk te vinden ingrediënten, afwerking en presentatie. De recepten zijn ingedeeld aan de hand van de unieke structuur van gerechten van het elBulli menu: cocktails, snacks, tapas, pre-desserts, desserts en 'morphings'.

Het laatste deel 'Evolutionary Analysis' richt zich op de creatieve ontwikkeling van het restaurant waarbij belangrijke ontdekkingen en nieuwe producten worden gevolgd en waarbij invloeden en creatieve methoden die vooraan stonden gedurende ieder seizoen worden geanalyseerd. Het unieke kleurcoderingssysteem dat het elBulli team heeft ontwikkeld wordt niet alleen uitgelegd, maar ook gebruikt om de lezer te helpen om te navigeren door de andere 6 delen. De hoofdstukken omvatten nieuwe producten, technieken en technologieën van jaar-tot-jaar, waarbij er diep wordt ingegaan op hoe de combinatie van processen een continue drijfveer vormt voor elBulli's gerechten.

In totaal worden er meer dan 750 recepten gepresenteerd, die ieder prachtig geïllustreerd zijn met foto's en uitgelegd zijn in detail door Adrià zelf.

Kenmerken:

  • Aantal: 7-delig.
  • Taal: Engels.
  • Uitvoering: hardcover.
  • Auteur: Ferran Adriŗ, Joli Soler en Albert Adriŗ.
  • ISBN: 9780714865485.
  • Uitgever: Phaidon.
  • Aantal pagina's: 2.884.
  • Artikelnummer: 9780714865485.

Garantie

Eventuele extra aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie, die van toepassing is. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Meer informatie op onze garantie pagina.
elBulli 2005-2011
 
525,00
Aantal:
Prijs inclusief 6% BTW. Bezorgkosten:

Gratis bezorging in Nederland, België en Duitsland. Wij pakken gratis voor u in.


 

Productreviews voor elBulli 2005-2011

Schrijf als eerste een review en maak kans op een cadeaubon van € 50,00.
Paginanummer 56470

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
  • zondag 26 februari 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 26 februari 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • zondag 5 maart 13:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
  • zondag 26 maart 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Aanstaande zaterdag 25 februari:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Wij laten u graag de veelzijdigheid van de Ankarsrum Assistent kneedmachine zien. Deze krachtpatser kneedt tot wel 5 kg deeg en is met diverse accessoires uit te breiden.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Vandaag leren wij u koken in de gietijzeren braadpannen van La Cuisine en geven wij u tips voor de smaakvolste stoofschotels. Kom langs en stel al uw pannenvragen!
Aanstaande zondag 26 februari:
Hilversum 12:00 tot 16:00:
Ga mee op ontdekkingsreis naar de halfautomatische koffiemachines van Bezzera, Isomac en Rancilio en de vol automatische espressomachines van Jura en Nivona. Ook laten we u kennismaken met slowcoffee.
Op zaterdag 4 maart:
Amersfoort 11:00 tot 17:00:
Deze week kunt u een demo van de Vitamix blender bijwonen. Kom langs om te proeven en om al uw vragen te stellen over deze krachtpatser!
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Het is Veggie Feast bij Oldenhof Hilversum! Vandaag staat in het teken van groenten. Kom langs, proef en stel al uw vragen over mandolines, spiraalsnijders, groentesnijders en de Spirelli.
Op zaterdag 11 maart:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Vandaag gaan we aan de slag met de handmatige espressomachines in ons assortiment. Onze barista's laten graag hun kunsten zien met behulp van deze mooie espressomachines in Amersfoort.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Deze week kunt u een demo van de Vitamix blender bijwonen. Kom langs om te proeven en al uw vragen te stellen over deze krachtpatser!
Op zaterdag 18 maart:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Pasta om mee te pronken! Vandaag laten we in Amersfoort zien hoe u verse pasta maakt met de Imperia pastamachine.
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenRŲsle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof