elBulli 2005-2011


elBulli 2005-2011 is het eerste en enige complete archief van Ferran Adria's creatieve proces gedurende de naar verluid meest innovatieve jaren van het beroemde restaurant. Het restaurant was slechts 6 maanden per jaar open en in de overige maanden vertoefden Ferran en zijn creatieve team in de elBulli workshop in Barcelona, waar zij duizenden uren spendeerden aan het experimenteren, innoveren en samenstellen van volledig nieuwe menu's voor het komende seizoen. De vorderingen van het creatieve team van elBulli hebben restaurants en chefs over de hele wereld beïnvloed en hebben een volledig nieuwe manier van denken over gerechten gestimuleerd.

elBulli 2005-2011 bestaat uit 7 delen, 1 voor ieder seizoen tussen 2005 en 2011. De collectie bevat ieder recept dat gecreëerd is gedurende die periode en legt de methodes, technologieën en het creatieve proces achter ieder gerecht gedetailleerd uit. Elk van de eerste 6 delen bestaat uit een catalogus van foto's in kleur van elk gerecht dat er in dat seizoen ontwikkeld is en gedetailleerde recepten die uitleggen hoe u ieder component ook zelf kunt creëren. Bij de recepten vindt u aantekeningen over technieken, moeilijk te vinden ingrediënten, afwerking en presentatie. De recepten zijn ingedeeld aan de hand van de unieke structuur van gerechten van het elBulli menu: cocktails, snacks, tapas, pre-desserts, desserts en 'morphings'.

Het laatste deel 'Evolutionary Analysis' richt zich op de creatieve ontwikkeling van het restaurant waarbij belangrijke ontdekkingen en nieuwe producten worden gevolgd en waarbij invloeden en creatieve methoden die vooraan stonden gedurende ieder seizoen worden geanalyseerd. Het unieke kleurcoderingssysteem dat het elBulli team heeft ontwikkeld wordt niet alleen uitgelegd, maar ook gebruikt om de lezer te helpen om te navigeren door de andere 6 delen. De hoofdstukken omvatten nieuwe producten, technieken en technologieën van jaar-tot-jaar, waarbij er diep wordt ingegaan op hoe de combinatie van processen een continue drijfveer vormt voor elBulli's gerechten.

In totaal worden er meer dan 750 recepten gepresenteerd, die ieder prachtig geïllustreerd zijn met foto's en uitgelegd zijn in detail door Adrià zelf.

Kenmerken:

  • Aantal: 7-delig.
  • Taal: Engels.
  • Uitvoering: hardcover.
  • Auteur: Ferran Adriŗ, Joli Soler en Albert Adriŗ.
  • ISBN: 9780714865485.
  • Uitgever: Phaidon.
  • Aantal pagina's: 2.884.
  • Artikelnummer: 9780714865485.

Garantie

Eventuele extra aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie, die van toepassing is. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Meer informatie op onze garantie pagina.
elBulli 2005-2011
 
525,00
Aantal:
Prijs inclusief 6% BTW. Bezorgkosten:

Gratis bezorging in Nederland, België en Duitsland. Wij pakken gratis voor u in.


 

Productreviews voor elBulli 2005-2011

Schrijf als eerste een review en maak kans op een cadeaubon van € 50,00.
Paginanummer 56470

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Op 2e paasdag zijn onze kookwinkels in Amersfoort en Hilversum geopend van 12:00 tot 17:00 uur.
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
  • zondag 26 maart 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 26 maart 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • zondag 2 april 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 2 april 12:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
  • maandag 17 april 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • zondag 7 mei 12:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Vandaag zondag 26 maart:
Hilversum 12:00 tot 16:00:
Bent u benieuwd naar het verschil tussen handmatige en volautomatische espressomachines? Ontdek het tijdens onze demonstratie met machines van Jura, Nivona, Isomac, Bezzera en Rancilio.
Aanstaande zaterdag 1 april:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
De Versapers slowjuicer maakt sap van fruit en groenten met een hoge opbrengst. Gezond, en zů lekker! Hij staat vandaag aan in Amersfoort .
Hilversum 11:00 tot 16:00:
De staafmixers van Bamix zijn duurzaam en multifunctioneel. Gebruik de staafmixer bijvoorbeeld voor het maken van een frisse courgettesoep of gladde saus. Tijdens de demonstratie bereidt een specialist van Bamix enkele van deze lekkernijen voor u!
Op vrijdag 7 april:
Zwolle 10:00 tot 17:00:
De volautomatische espressomachines van Jura zijn veelzijdig en slim. Een afgevaardigde van Jura laat het u vandaag graag zien en proeven tijdens de Jura demonstratie aan het Gasthuisplein.
Op zaterdag 8 april:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Groentepasta! Naast dat het heel lekker is, voldoet het al snel aan een glutenvrij-, raw-, paleo- en koolhydraatarmdieet. In Amersfoort laten we u vandaag zien hoe gemakkelijk is deze variant op pasta te maken met een KitchenAid Artisan standmixer! De standmixer is uit te breiden met veel diverse accessoires.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Vandaag komt een afgevaardigde van Magimix de keukenmachines demonsteren. Kom langs en ontdek alle mogelijkheden van deze keukenmachines!
Op zaterdag 15 april:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
De dag voor Pasen maken wij in Amersfoort paascakes en -lammetjes met de Magimix Cook Expert!
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenRŲsle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof