elBulli 2005-2011


elBulli 2005-2011 is het eerste en enige complete archief van Ferran Adria's creatieve proces gedurende de naar verluid meest innovatieve jaren van het beroemde restaurant. Het restaurant was slechts 6 maanden per jaar open en in de overige maanden vertoefden Ferran en zijn creatieve team in de elBulli workshop in Barcelona, waar zij duizenden uren spendeerden aan het experimenteren, innoveren en samenstellen van volledig nieuwe menu's voor het komende seizoen. De vorderingen van het creatieve team van elBulli hebben restaurants en chefs over de hele wereld beïnvloed en hebben een volledig nieuwe manier van denken over gerechten gestimuleerd.

elBulli 2005-2011 bestaat uit 7 delen, 1 voor ieder seizoen tussen 2005 en 2011. De collectie bevat ieder recept dat gecreëerd is gedurende die periode en legt de methodes, technologieën en het creatieve proces achter ieder gerecht gedetailleerd uit. Elk van de eerste 6 delen bestaat uit een catalogus van foto's in kleur van elk gerecht dat er in dat seizoen ontwikkeld is en gedetailleerde recepten die uitleggen hoe u ieder component ook zelf kunt creëren. Bij de recepten vindt u aantekeningen over technieken, moeilijk te vinden ingrediënten, afwerking en presentatie. De recepten zijn ingedeeld aan de hand van de unieke structuur van gerechten van het elBulli menu: cocktails, snacks, tapas, pre-desserts, desserts en 'morphings'.

Het laatste deel 'Evolutionary Analysis' richt zich op de creatieve ontwikkeling van het restaurant waarbij belangrijke ontdekkingen en nieuwe producten worden gevolgd en waarbij invloeden en creatieve methoden die vooraan stonden gedurende ieder seizoen worden geanalyseerd. Het unieke kleurcoderingssysteem dat het elBulli team heeft ontwikkeld wordt niet alleen uitgelegd, maar ook gebruikt om de lezer te helpen om te navigeren door de andere 6 delen. De hoofdstukken omvatten nieuwe producten, technieken en technologieën van jaar-tot-jaar, waarbij er diep wordt ingegaan op hoe de combinatie van processen een continue drijfveer vormt voor elBulli's gerechten.

In totaal worden er meer dan 750 recepten gepresenteerd, die ieder prachtig geïllustreerd zijn met foto's en uitgelegd zijn in detail door Adrià zelf.

Kenmerken:

  • Aantal: 7-delig.
  • Taal: Engels.
  • Thema: bekende chefs en restaurants.
  • Thema: basis en naslagwerken.
  • Uitvoering: hardcover.
  • Auteur: Ferran Adriŗ, Joli Soler en Albert Adriŗ.
  • ISBN: 9780714865485.
  • Uitgever: Phaidon.
  • Aantal pagina's: 2.884.
  • Artikelnummer: 9780714865485.

Garantie

Eventuele extra aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie, die van toepassing is. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Meer informatie op onze garantie pagina.
elBulli 2005-2011
 
525,00
Aantal:
Prijs inclusief 6% BTW. Bezorgkosten:

Gratis bezorging in Nederland, België en Duitsland. Wij pakken gratis voor u in.


 

Productreviews voor elBulli 2005-2011

Schrijf als eerste een review en maak kans op een cadeaubon van € 50,00.
Paginanummer 56470

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
  • zondag 25 juni 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 25 juni 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • zondag 2 juli 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 2 juli 13:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
  • zondag 6 augustus 13:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
  • zondag 27 augustus 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Morgen zaterdag 24 juni:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Het hele jaar door buiten koken! Deze zaterdag gaan wij in Amersfoort aan de slag met de The Bastard en verschillende accessoires.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Het is tijd voor frisse limonades! Leuk om te serveren in een weckpot met tap. Komt u ook langs om te proeven?
Aanstaande zondag 25 juni:
Hilversum 12:00 tot 16:00:
Met het warme weer drinken wij graag ijskoffie. Vandaag demonstreren wij verschillende methodes om ijskoffie te maken en laten het u graag proeven!
Op zaterdag 1 juli:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Een afgevaardigde van Stanley geeft vandaag een demonstratie van deze producten die ideaal zijn tijdens uw buitenactiviteit!
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Wij hopen op een zonnetje, want vandaag demonstreren wij in Hilversum de Magimix ijsmachine. Kom kijken hoe u in een handomdraai het lekkerste schepijs maakt!
Op zaterdag 8 juli:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
In Amersfoort leren wij u alles over de Vitamix hogesnelheidsblenders en maken we vandaag smoothies en ijs.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
De zomer begint pas echt na deze demonstratie van The Bastard kamadoís en de heerlijke sauzen en rubs van Grate Goods. Haal het maximale uit het gebruik van je kamado na dit bbq-event.
Op zaterdag 15 juli:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
In Amersfoort leren wij u alles over vacumeren, voor thuis en onderweg.
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenRŲsle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof