Bakken met Paul Hollywood


Met Paul Hollywood breng je de bakmagie naar je eigen keuken. Zijn internationale recepten – voor diverse soorten broden, gebak en onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts – kennen een grondige werkwijze. De technieken worden uitvoerig uitgelegd en er worden veel tips en trucs gegeven om ieder onderdeel van het bakproces onder de knie te krijgen. Je leert eenvoudige dagelijkse gerechten, maar ook bijzondere baksels voor speciale gelegenheden te bereiden. Ga het bakavontuur aan met Paul Hollywood en je zult absoluut een geweldige bakker worden!

Kenmerken:

  • Uitvoering: hardcover.
  • Auteur: Paul Hollywood.
  • ISBN: 9789461430915.
  • Uitgever: Good Cook.
  • Aantal pagina's: 304.
  • Taal: nederlands.
  • Artikelnummer: 9789461430915.

Garantie

Eventuele extra aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie, die van toepassing is. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Meer informatie op onze garantie pagina.
Bakken met Paul Hollywood
 
(Tijdelijk) niet leverbaar.


 

Productreviews voor Bakken met Paul Hollywood

Schrijf ook een review en maak kans op een cadeaubon van € 50,00.
5
 
van (op 10-4-2014):
‘Bakken met Paul Hollywood’ is een basisboek met veel recepten voor verschillende broden, gebak, onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Elk recept is helder uitgelegd met een grondige werkwijze die laat zien hoe u iedere stap uitvoert. Aan de hand van onder andere stap-voor-stap fotografie worden alle technieken uitvoerig uitgelegd, waardoor u ieder onderdeel van het bakproces onder de knie zult krijgen.
Paul Hollywood is een Engelse bakkerszoon die al sinds zijn achtste een grote fascinatie voor bakken heeft. Met inmiddels 30 jaar ervaring runt hij zijn eigen ambachtelijke bakkerij die is gevestigd in Aylesham – Engeland – en levert aan winkels zoals Harrods en Waitrose. Paul Hollywood kent het bakkersvak als geen ander.
Sinds 2012 is Paul jurylid bij 'The Great British Bake Off', waarvan inmiddels het derde seizoen is uitgezonden. Daarnaast levert hij bijdragen aan o.a. BBC Good Food Magazine, Olive Magazine, The Observer, The Daily Mail. Ook is hij columnist bij de The Telegraph en is regelmatig te zien op BBC en ITV.
De boeken van Paul Hollywood zijn populair in vele landen en echte internationale bestsellers.
Paul blinkt vooral uit met zijn oog voor detail. Hij test ieder recept totdat het perfect is en dat ziet u ook terug in zijn boek; aan alles is gedacht. Hierdoor zult u gelijk zin krijgen om te gaan bakken!
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

4
 
van (op 24-4-2014):
Ik heb ondertussen al een aantal recepten gemaakt uit dit boek.
Voor een uitgebreide recentie van dit boek verwijs ik naar:
http://notitievanlien.blogspot.nl/2014/04/bakken-met-paul-hollywood.html
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

4
 
van (op 23-8-2014):
Bakken met Paul Hollywood’ is een basisboek met veel recepten voor o.a verschillende broden, Elk recept is goed uitgelegd die laat zien hoe je te werk moet gaan. Aan de hand van onder andere stap-voor-stap fotografie worden alle technieken uitvoerig uitgelegd, waardoor u ieder onderdeel van het ken kunt leren.
Het enigste minpuntje is voor mij dat ik wat meer recepten van "meer gewone" broden had verwacht, maar niettemin een heel mooi boekwerk
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

5
 
van (op 17-1-2017):
schitterend werk
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

5
 
van (op 1-1-2017):
Een prachtig boek! Mooie foto's, die de werkwijze goed verduidelijken. Prettig lettertype. Je krijgt echt meteen zin om aan de slag te gaan :)
Paul Hollywood beschrijft duidelijk hoe je stap voor stap te werk moet gaan. Daarbij geeft hij veel informatie over de ingrediënten en het hoe en waarom van verschillende werkwijzen. Die extra informatie maakt het mogelijk om vervolgens zelf verder te experimenteren.
Een echte aanrader. Ik ben er heel erg blij mee!!
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

Bakken met Paul Hollywood
(Tijdelijk) niet leverbaar.
Paginanummer 56680

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
  • zondag 22 januari 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 29 januari 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 29 januari 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • zondag 5 februari 13:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
  • zondag 26 februari 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • zondag 5 maart 13:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Aanstaande zaterdag 21 januari:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Vandaag gaan we pizza's maken in de G3 Ferrari pizzaoven. De ovensteen geeft een droge knapperige korst die vergelijkbaar is met houtgestookte pizza's.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Vandaag bereiden we verschillende recepten uit het kookboek 'Slow Cooked' met een Crock-Pot slowcooker. Ook komt Oanh Ha Thi Ngoc, bekend van Oahn's Kitchen en het gelijknamige boek, van 13:00 tot 15:00 uur naar Hilversum. Ze signeert graag uw exemplaar en maakt een aantal koolhydraatarme hapjes.
Zwolle 11:00 tot 16:00:
In Expres-zo aan het Gasthuisplein hebben wij vandaag demo's met de volautomatische espressomachines van Nivona. Kom langs, proef en stel al uw vragen!
Op zaterdag 28 januari:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Met de elektrische citruspersen van Solis maken we vandaag in Amersfoort verse sappen. Kom langs en krijg een vitamineboost!
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Oldenhof Hilversum staat vandaag volledig in het teken van de ingrediënten uit onze Lindenhoff shop-in-shop! Zo maken we verse sappen met de Jupiter Juicepresso 3-in-1 slowjuicer, gebruiken we de Microplane spiraalsnijder om groentespaghetti te maken en grillen we vlees op een Oldenhof lavasteen.
Zwolle 11:00 tot 16:00:
Vandaag gaan we aan de slag met de halfautomatische koffiemachines van Bezzera. Onze barista's laten graag hun kunsten zien in Expres-zo aan het Gasthuisplein in Zwolle.
Op zondag 29 januari:
Hilversum 12:00 tot dinsdag 3 januari 2017 16:00:
Bent u benieuwd naar het verschil tussen handmatige en volautomatische espressomachines? Ontdek het tijdens onze demonstratie met machines van Jura, Nivona, Isomac, Bezzera en Rancilio.
Op zaterdag 4 februari:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
In Amersfoort geven we vandaag een demo met de Magimix keukenmachine. Raspen, hakken, snijden, tijdens deze demo komt de veelzijdigheid van de foodprocessor goed naar voren.
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenRösle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof