Le Creuset Signature braadpan 6,7 liter ° 28 cm gietijzer matzwart


De matzwarte Signature braadpan van Le Creuset heeft een diameter van 28 cm. De ronde pan van geëmailleerd gietijzer heeft een inhoud van 6,7 liter, bedoeld voor 6 tot 8 personen. De braad-/ stoofpan heeft extra grote grepen. De ronde vorm maakt de Signature braadpan geschikt voor soep en stoofgerechten als boeuf bourguignon.

Kenmerken:

  • Inhoud: 6,7 liter.
  • Diameter: 28 cm.
  • Hoogte: 11,4 cm.
  • Materiaal: gietijzer.
  • Kleur: zwart.
  • Inductiegeschikt.
  • Geschikt voor gas, elektrisch, keramisch en halogeen.
  • Ovengeschikt.
  • Handafwas.
  • Vorm: rond.
  • Bodemdiameter: 22 cm.
  • Artikelnummer: 21177280000430.

Le Creuset Signature gietijzeren braadpan

De zware gietijzeren Signature stoof- en braadpan van Le Creuset is voorzien van een duurzame laag email aan de binnen- en buitenzijde. Het gietijzer zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling door de hele pan, ook op laag vuur. De gietijzeren deksel draagt bij aan de warmteverdeling en zorgt zo dat uw braadstuk rondom regelmatig gaart. U kunt de pan ook in de oven zetten tijdens het stoven. De emaillelaag is ondoordringbaar en glad. De Le Creuset stoofpan is daardoor eenvoudig schoon te houden en kleur-, geur- en smaakneutraal. Het email beschermt het gietijzer ook tegen invloeden van buitenaf, zoals voedselzuren.

De Signature serie van Le Creuset heeft een aantal vernieuwingen ten aanzien van de bekende Le Creuset braadpan. De grepen van de pan zijn 45% groter, waardoor de pan makkelijker te hanteren is, bijvoorbeeld wanneer u ovenhandschoenen draagt. Het email aan de binnenzijde van de pan is nu nog beter bestand tegen schokken en krassen en is eenvoudiger te reinigen. De nieuwe roestvrijstalen knop is moderner, zorgt voor een betere grip en is bestand tegen alle oventemperaturen. De deksel met de bekende vorm past perfect en stabieler waardoor uw gerecht beter wordt bevochtigd.

Gebruik de braad- en stoofpan voor het braden van stukken vlees en gevogelte, het maken van stoofgerechten als boeuf bourguignon en hachee of het bereiden van dikke soep zoals erwtensoep en pompoensoep.

Le Creuset biedt een levenslange garantie op fabricage- en kwaliteitsdefecten van het gietijzer.

Reinig de Le Creuset Signature stoof- en braadpan met warm water en afwasmiddel.

Garantie

Eventuele extra aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie, die van toepassing is. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Meer informatie op onze garantie pagina.
Le Creuset Signature braadpan 6,7 liter ° 28 cm gietijzer matzwart
 
189,00
€ 299,00
Aantal:
Prijs inclusief 21% BTW. Bezorgkosten:

Gratis bezorging in Nederland, België en Duitsland. Wij pakken gratis voor u in.


 

Productreviews voor Le Creuset Signature braadpan 6,7 liter ° 28 cm gietijzer matzwart

Schrijf ook een review en maak kans op een cadeaubon van € 50,00.
5
 
van (op 7-2-2017):
Nadat ik de aanbieding op de site had gezien heb ik gebeld met de winkel. Wat een ontzettend goede informatie heb ik tijdens dit gesprek gehad en absoluut geen pressie om de pan te kopen. Fantastisch!!. 's avonds laat nog de pan besteld en ik had hem de volgende dag al in huis. Ik heb hem nog niet gebruikt maar ik hoor altijd alleen maar positieve ervaringen van mensen die de pan hebben. Ik heb 10 jaar lang gedaan om dit besluit te nemen en ben er nu al blij mee!!
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

5
 
van (op 5-12-2016):
Perfect ene dag besteld, dag erna ontvangen. Prima prijs en geen verzend kosten. Helemaal blij mee. Jullie krijgen van mij een 10. 👍🏼
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

5
 
van (op 2-3-2017):
Mijn felicitaties voor Oldenhof: correcte, snelle service, gratis verzending naar België en prima, veilige verpakking !
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

5
 
van (op 16-10-2016):
Fantastische pan die ook nog in de oven kan voor 'sudder'gerechten. Voordeliger dan elders en binnen 1 dag thuis bezorgd. Zo blij mee!
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

5
 
van (op 29-3-2016):
Tijdens de paasaanbieding deze pan gekocht.
Binnen 15 minuten al een verzendmelding! Zelfs op paasmaandag!
Verzending, verpakking en levering is top.
Over de pan zelf kunnen we kort zijn. Le Creuset staat niet voor niets aan de top!
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

5
 
van (op 18-2-2017):Oorspronkelijk geschreven bij Le Creuset Signature hoge braadpan rond 8 liter ° 28 cm gietijzer kersrood
Pan toch wel heel groot, hoogte 15 cm maar wel heel blij mee. Foto gemaakt met erwtensoep maar kan deze hier niet plaatsen.
Gebruikt voor de erwtensoep. Pan wordt langzaam warm, de deksel ook. Is wel wat zwaar maar heel goed in gebruik.
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

5
 
van (op 5-2-2017):Oorspronkelijk geschreven bij Le Creuset Signature braadpan 3,3 liter ° 22 cm gietijzer Marseilleblauw
helemaal goed!!
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

5
 
van (op 16-2-2017):Oorspronkelijk geschreven bij Le Creuset Signature braadpan 6,7 liter ° 28 cm gietijzer kersrood
Goede service! Prijs/Kwaliteit!
Ik zeg voor de twijfelaars onder de bestellers: "Gewoon doen"!!
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?






































































▼ Open ook de overige reviews
Le Creuset Signature braadpan 6,7 liter ° 28 cm gietijzer matzwart
€ 189,00
€ 299,00
Paginanummer 62345

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Vanwege Koningsdag zullen bestellingen geplaatst op woensdag 26 april op vrijdag 28 april bezorgd worden. Bestellingen geplaatst op Koningsdag zelf worden zaterdag 29 april bezorgd.
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
  • donderdag 27 april 13:00 tot 17:00
    Zwolle Vandaag hebben wij in onze winkels in Zwolle gewijzigde openingstijden i.v.m. Koningsdag.
  • donderdag 27 april 09:30 tot 21:00
    Amersfoort Onze kookwinkel is gesloten i.v.m. Koningsdag.
  • donderdag 27 april 09:30 tot 21:00
    Hilversum Onze kookwinkel is gesloten i.v.m. Koningsdag.
  • zondag 30 april 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 30 april 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • donderdag 4 mei 09:30 tot 19:00
    Zwolle Onze winkels zijn vandaag eerder gesloten i.v.m. Dodenherdenking.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Aanstaande zaterdag 29 april:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Het hele jaar door buiten koken! Deze zaterdag gaan wij in Amersfoort aan de slag met de Big Green Egg en verschillende accessoires.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Grillen, koken, bakken, slow cooken, roken en stoven! Een afgevaardigde van The Bastard laat u alle mogelijkheden van de kamado zien.
Aanstaande zondag 30 april:
Hilversum 12:00 tot 16:00:
Het is tijd voor frisse limonades! Leuk om te serveren in een weckpot met tap. Komt u ook langs om te proeven?
Op zaterdag 6 mei:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
In Amersfoort drogen we vandaag als de beste! De Tre Spade droogmachines hebben vÚÚl droogoppervlak, een constante temperatuur en optimale luchtcirculatie. Zo wordt het drogen van fruit, meringues, verse chilipepers en beef jerkey wel heel gemakkelijk.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Het is bijna Moederdag en dat betekent weer een goede reden om te bakken! Daarom gaan wij vandaag in Hilversum aan de slag met de bakvormen van Nordic Ware en Silikomart.
Op zaterdag 13 mei:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Vandaag leren wij u alles over de Magimix Cook Expert! Deze alleskunner combineert de mogelijkheden van de gewone Magimix foodprocessors met een reeks aan kookmogelijkheden. Behalve raspen en pureren kunt u ook onder andere soepen, stoofschotels, babyvoeding, puree's, deeg en beslag bereiden.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
In Hilversum geven we u vandaag genoeg inspiratie voor een uitgebreid moederdagontbijt, -brunch of -diner. Maak zelf brooddeeg met de Ankarsrum Assistent kneedmachine, doe van 14:30 en 17:00 uur mee aan een Riedel-wijnproeverij en leer alles over de Magimix Cook Expert van een Magimix-chef!
Zwolle 11:00 tot 16:00:
Aan de Diezerstraat in Zwolle leren wij u alles over de Magimix Cook Expert! Deze alleskunner combineert de mogelijkheden van de gewone Magimix foodprocessors met een reeks aan kookmogelijkheden. Behalve raspen en pureren kunt u ook onder andere soepen, stoofschotels, babyvoeding, puree's, deeg en beslag bereiden.
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenR÷sle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof