Demeyere pannen


Het Belgische Demeyere onderscheidt zich door elk type pan te optimaliseren voor het gebruiksdoel. Oók als het pannen binnen één modelserie betreft. Demeyere is van mening dat een pan waarin aardappelen of groenten gekookt worden een andere constructie behoeft dan een pan waarin u uw biefstuk braadt. Daarnaast is Demeyere toonaangevend in het onderzoek naar, en productie van, pannen voor inductie.

Toon meer informatie.

Demeyere Fusion
Opvallend aan de Fusion pannen zijn de glazen deksels met roestvrijstalen knop. De pannen zijn voorzien van de Demeyere Inductoseal bodem met koperen kern als warmtegeleider. De pannen zijn hierdoor geschikt voor gebruik op alle hittebronnen, inclusief inductie, en hebben optimale gelijkmatige en snelle warmteverdeling over het gehele bodemoppervlak.

Demeyere Atlantis
In de Atlantis serie past Demeyere twee constructiemethoden toe. De kookpannen en rechte sauteuses zijn voorzien van een Inductoseal-bodem met een koperen plaat als warmtegeleider voor een gelijkmatige warmteverdeling over het gehele oppervlak van de bodem. De koperen geleider loopt door tot aan de buitendiameter van de pan voor een maximaal efficiënt gebruik van de energie.
Voor de Atlantis sauspannen en de stoof- braadpannen werkt Demeyere met een 7-ply (7-laags) materiaal. Dit materiaal is een sandwich van aluminium en roestvrij staallegeringen. Het aluminium zorgt voor een goede warmtegeleiding en ~verspreiding tot aan de rand van de pannen. Het roestvrij staal is inert, het reageert niet met andere stoffen. Zo wordt de smaak van uw gerechten niet beïnvloed.
Alle Demeyere Atlantis pannen zijn voorzien van de unieke door Demeyere ontwikkelde Silvinox behandeling. Deze behandeling zuivert de buitenste laag van het metaal van ongerechtigheden en zorgt voor de karakteristieke zilver-witte kleur die pannen jaren zullen behouden.
Passend bij de Atlantis kookpannen serie zijn er de Demeyere Proline en ControlInduc koekenpannen.

Demeyere John Pawson
Voor het honderdjarige bestaan heeft Demeyere een nieuwe modern vormgegeven pannenlijn op de markt gebracht. Ontworpen door de Britse Architect John Pawson worden de pannen gekenmerkt door de minimalistische strakke lijnen. Technisch zijn de pannen gelijk aan de Atlantis reeks, met als uitzondering de dubbelwandige deksels. Deze deksels zullen meer warmte binnen de pan houden voor nóg efficiënter energiebruik.

Demeyere Apollo
Met de Apollo reeks biedt Demeyere een vriendelijke instap in het gamma. Behalve voor de beginnende hobbykok is de apolloreeks aantrekkelijk voor de professionele gebruiker door het ruime aanbod aan maten in deze serie. De Apollo kookpannen en rechte sauteuses zijn voorzien van de InductoBase bodem. Deze bodem heeft een 5 mm dikke aluminium plaat als belangrijkste warmtegeleider en ~verdeler om ervoor te zorgen dat de warmte gelijkmatig over het hele bodemoppervlak verspreid wordt. Voor de Apollo sauspannen en braadpannen wordt er gebruik gemaakt van het 7-ply materiaal dat de warmte zal verdelen tot aan de rand van pan.
Uiteraard hebben deze pannen de Silvinox behandeling gehad en zijn ze geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen. Passend bij de reeks Apollo zijn de Multiline koekenpannen.

Demeyere ControlInduc
De ControlInduc serie is een reeks bakpannen gemaakt van een meerlaagsmateriaal van circa 3 mm dik bestaande uit roestvrij staal met een kern van aluminium. De pannen hebben de bijzondere eigenschap dat ze magnetisch zijn tot een maximum temperatuur van 250 °C, hierdoor wordt oververhitting van de pan op inductiekookplaten voorkomen omdat ze boven deze temperatuur geen energie meer opnemen van de inductiespoel. Dit systeem werkt op alle inductiekookplaten.

Demeyere Industry
Speciaal voor het koken op gas heeft Demeyere de Industry serie op de markt gebracht. De hele collectie is gemaakt van hetzelfde vijflaags sandwich materiaal bestaande uit roestvrij staal met een kern van aluminium. Alle pannen uit deze serie geleiden warmte van de bodem tot aan de rand. De geleidende wanden zullen op gaskookplaten nog extra restwarmte die langs de pan opstijgt 'opzuigen' voor een verhoogde efficiëntie. Het ontwerp van Antwerps ontwerper Stefan Schöning heeft een amerikaans gevoel met de grote robuuste handgrepen met hun matte geparelstraalde afwerking. De pannen uit de Industry collectie hebben een Silvinox behandeling gehad, die de buitenste laag van het roestvrij staal zuivert van ongerechtigheden en de pannen een zilverwitte kleur geeft.

Demeyere koekenpannen
De koekenpannen van Demeyere zijn vervaardigd uit 7-ply materiaal bestaande uit roestvrij staal met een kern van aluminium. Dit materiaal geleidt de warmte tot aan de rand van de pan zodat ook het vlees dat tegen de wand aanligt goed zal bakken. De koekenpannen hebben een dikte van circa 3,3 mm, de Proline reeks is zelfs 4,8 mm dik voor een optimaal bakresultaat op iedere hittebron. De Multiglide en ControlInduc anti-aanbakpannen zijn voozien van een duurzame keramische Thermolon anti-aanbaklaag.

Demeyere Specials
Voor bijzondere gebruiksdoeleinden zijn er de Specials van Demeyere. Voor bijvoorbeeld wokken, grillen en roken zijn er gespecialiseerde pannen. Daarnaast zijn er ook teppan yaki bakplaten, pasta pannen en een grote kreeft- of jampan.



Verberg extra informatie.

Paginanummer 633

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Bestellingen geplaatst op 5 december vóór 15:30 uur worden de volgende dag bezorgd. Bestellingen geplaatst op 5 december na 15:30 uur worden bezorgd op woensdag 7 december.
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
  • zondag 4 december 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 4 december 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • zondag 4 december 12:00 tot 17:00
    Zwolle Al onze winkels in Zwolle zijn geopend.
  • maandag 5 december 09:30 tot 17:00
    Hilversum Om 17:00 uur gesloten i.v.m. Pakjesavond
  • zondag 11 december 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 18 december 12:00 tot 17:00
    Zwolle Al onze winkels in Zwolle zijn geopend.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Vandaag zaterdag 3 december:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
In Amersfoort zetten wij vandaag de Crock-Pot aan. Komt u langs om te proeven uit deze slowcooker? Daarnaast gaan we aan de slag met de Breville Blend Active Pro personal blender!
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Hoe gemakkelijk zelf speculaas maken met de Ankarsrum Assistent kneedmachine is, laat kookschoolchef Dennis zien in Hilversum. Ook komt er een afgevaardigde van Solis de nieuwste Solis espressomachine demonstreren.
Zwolle 11:00 tot 16:00:
Vandaag gaan we aan het Gasthuisplein aan de slag met de halfautomatische espressomachines van Isomac. Kom langs en proef!
Morgen zondag 4 december:
Hilversum 12:00 tot 16:00:
Op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Vandaag gaan wij aan de slag met de Spirelli spiraalsnijder, laten we u de mogelijkheden zien van een mandoline en presenteren we u de leukste koffiecadeaus! Ook komt er een afgevaardigde van IT&M de Breville Blend Active Pro, Crock-Pot en Espressions MixMaster demonstreren. Nadia Zerouali en Merijn Tol, bekend van o.a. hun kookboek 'Een druppel rozenwater' en Arabische productlijn SOUQ, komen van 14:00 tot 16:00 uur naar Hilversum. Naast dat ze uw exemplaar zullen signeren, gaan ze ook aan de slag met diverse SOUQ producten en delen ze graag hun kennis over de Arabisch mediterrane keuken.
Op zaterdag 10 december:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Vandaag komt een afgevaardigde van Magimix de nieuwe Magimix Cook Expert demonsteren. Kom langs en ontdek alle mogelijkheden van deze alleskunner!
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Een goede voorbereiding is het halve werk! En daarom laten wij u alvast zien hoe u de smaakvolste sauzen maakt met de koperen pannen van Mauviel. Culinair historica Christianne Muusers komt naar Hilversum! Met haar nieuwe boek ‘Het verleden op je bord’ brengt ze vijf eeuwen receptuur uit de culinaire collectie van de koninklijke bibliotheek in uw keuken. Grillen, koken, bakken, slow cooken, roken en stoven! Een afgevaardigde van The Bastard laat u alle mogelijkheden van de kamado zien. Ook komt er een afgevaardigde van Magimix langs om de nieuwe Magimix Cook Expert te demonstreren.
Zwolle 11:00 tot 16:00:
In Zwolle wordt vandaag de Solis Grind & Infuse Pro uitvoerig gedemonstreerd. Kom kijken en proeven in onze kookwinkel aan het Gasthuisplein.
Op zondag 11 december:
Hilversum 12:00 tot 16:00:
In Hilversum hebben wij vandaag demo's met verschillende volautomatische espressomachines. Kom langs, proef en stel al uw vragen!
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenRösle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof