Hete vuren - koken op vuur & houtskool


Welk type barbecue je ook hebt: dit boek leert iedereen op hout, houtskool en briketten te koken.

Een prijzige Big Geen Egg of andere dure hardware is niet per se nodig om te genieten van een mals stukje gegrild vlees. Barbecue-experts Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas laten zien hoe dat moet. In het uiterst leerzame Hete vuren nemen ze verschillende technieken en grillvormen onder de loep, laten ze de lezer kennismaken met de diverse culturele achtergronden van grillen op as en houtskool en wordt uitgelegd wat de meest verantwoorde manier is om een barbecue aan te steken. Elke techniek wordt steeds vergezeld van een recept. Hete vuren bevat tevens recepten voor verrassende rubs en sauzen, specials als Lomo al trappo (ossenhaas in kaasdoek direct op het vuur), maar ook steakrecepten en suggesties voor frisse salades. Een prachtig geïllustreerd en inspirerend grillboek voor iedereen die van vuurtjes stoken en lekker eten houdt.

Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in 's Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken. Hete vuren is het tweede kookboek van beide chefs.

Kenmerken:

  • Taal: nederlands.
  • Aantal pagina's: 160.
  • Uitgever: Carrera.
  • ISBN: 9789059565975.
  • Auteur: Jeroen Hazebroek.
  • Uitvoering: hardcover.
  • Auteur: Leonard Elenbaas.
  • Artikelnummer: 9789059565975.

Garantie

Eventuele extra aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie, die van toepassing is. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Meer informatie op onze garantie pagina.
Hete vuren - koken op vuur & houtskool
 
24,95
Aantal:
Prijs inclusief 6% BTW. Bezorgkosten:

Gratis bezorging in Nederland, België en Duitsland. Wij pakken gratis voor u in.


 

Productreviews voor Hete vuren - koken op vuur & houtskool

Schrijf ook een review en maak kans op een cadeaubon van € 50,00.
4
 
van (op 29-1-2016):
Erg mooi en leerzaam boek. Na de historie van het bbqen volgen nog verscheidene theoretische hoofdstukken waarbij o.a. nader ingegaan wordt op de brandstoffen. Het boek beschrijft goed de kunst van het grillen.
Een mooi boek met goede recepten!
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

Hete vuren - koken op vuur & houtskool
€ 24,95
Paginanummer 65109

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
  • zondag 22 januari 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 29 januari 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 29 januari 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • zondag 29 januari 13:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
  • zondag 5 februari 13:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
  • zondag 26 februari 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Vandaag zaterdag 21 januari:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Vandaag gaan we pizza's maken in de G3 Ferrari pizzaoven. De ovensteen geeft een droge knapperige korst die vergelijkbaar is met houtgestookte pizza's.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Vandaag bereiden we verschillende recepten uit het kookboek 'Slow Cooked' met een Crock-Pot slowcooker. Ook komt Oanh Ha Thi Ngoc, bekend van Oanh's Kitchen en het gelijknamige boek, van 13:00 tot 15:00 uur naar Hilversum. Ze signeert graag uw exemplaar en maakt een aantal koolhydraatarme hapjes.
Zwolle 11:00 tot 16:00:
In Expres-zo aan het Gasthuisplein hebben wij vandaag demo's met de volautomatische espressomachines van Nivona. Kom langs, proef en stel al uw vragen!
Op zaterdag 28 januari:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Met de elektrische citruspersen van Solis maken we vandaag in Amersfoort verse sappen. Kom langs en krijg een vitamineboost!
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Oldenhof Hilversum staat vandaag volledig in het teken van de ingrediŽnten uit onze Lindenhoff shop-in-shop! Zo maken we verse sappen met de Jupiter Juicepresso 3-in-1 slowjuicer, gebruiken we de Microplane spiraalsnijder om groentespaghetti te maken en grillen we vlees op een Oldenhof lavasteen.
Zwolle 11:00 tot 16:00:
Vandaag gaan we aan de slag met de halfautomatische koffiemachines van Bezzera. Onze barista's laten graag hun kunsten zien in Expres-zo aan het Gasthuisplein in Zwolle.
Op zondag 29 januari:
Hilversum 12:00 tot dinsdag 3 januari 2017 16:00:
Bent u benieuwd naar het verschil tussen handmatige en volautomatische espressomachines? Ontdek het tijdens onze demonstratie met machines van Jura, Nivona, Isomac, Bezzera en Rancilio.
Op zaterdag 4 februari:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
In Amersfoort geven we vandaag een demo met de Magimix keukenmachine. Raspen, hakken, snijden, tijdens deze demo komt de veelzijdigheid van de foodprocessor goed naar voren.
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenRŲsle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof