Turk Professional crÍpepan Ý 24 cm plaatstaal


De Turk crêpepan is gemaakt van plaatstaal en heeft een diameter van 24 cm. Het staal verdraagt hoge temperaturen en kent een lange levensduur. Door de lage rand is het eenvoudig om de pannenkoeken en crêpes om te draaien. De stalen pan is krasbestendig, u kunt hier met een gerust hart een metalen pannenkoekmes of spatel voor gebruiken.

Kenmerken:

  • Diameter: 24 cm.
  • Materiaal: plaatstaal.
  • Geschikt voor gas, elektrisch, keramisch en halogeen.
  • Geschikt voor open vuur.
  • Ovengeschikt.
  • Handafwas.
  • Vorm: rond.
  • Bodemdiameter: 19,5 cm.
  • Artikelnummer: 66024.

Turk Professional

De pannen van Turk worden gemaakt van plaatstaal met hoog koolstofgehalte. Dit materiaal verdraagt hoge temperaturen en zal bij juist gebruik een leven lang meegaan. Door de uitstekende bakeigenschappen en het natuurlijke anti-aanbakeffect dat zich door gebruik vormt zijn de pannen geliefd in de professionele keuken.

Om een leven lang plezier van uw Turk pan te hebben vraagt de pan wat aandacht. Voor gebruik moet de pan worden ingebrand met plantaardige olie. Gedurende het leven van de pan dient deze met wat plantaardige olie beschermt te worden tegen corrosie.

Voor het eerste gebruik wast u de beschermlaag van de pan met warm water en wasmiddel. Droog de pan vervolgens af. Plaats de pan op een matig vuur en doe er wat plantaardige olie in die bestand is tegen hoge temperaturen. Vul dit aan met aardappelschillen en een volle theelepel zout. 'roerbak' dit mengel in de koekenpan onder het verwarmen tot het staal donker begint te verkleuren. Laat de pan daarna afkoelen, spoel deze af met heet water en droog deze grondig af.

Na gebruik volstaat het in de meeste gevallen om de pan uit te vegen met keukenpapier. Indien u de pan met water reinigt is het aan te bevelen om deze met een kleine hoeveelheid olie in te wrijven alvorens u de pan opbergt.

Garantie

Eventuele extra aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie, die van toepassing is. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Meer informatie op onze garantie pagina.
Turk Professional crÍpepan Ý 24 cm plaatstaal
 
12,95
Aantal:
Prijs inclusief 21% BTW. Bezorgkosten:


 

Productreviews voor Turk Professional crÍpepan Ý 24 cm plaatstaal

Schrijf als eerste een review en maak kans op een cadeaubon van € 50,00.
Paginanummer 68456

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Vanwege Koningsdag zullen bestellingen geplaatst op woensdag 26 april op vrijdag 28 april bezorgd worden. Bestellingen geplaatst op Hemelvaartsdag zelf worden zaterdag 29 april bezorgd.
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
  • donderdag 27 april 13:00 tot 17:00
    Zwolle Vandaag hebben wij in onze winkels in Zwolle gewijzigde openingstijden i.v.m. Koningsdag.
  • donderdag 27 april 09:30 tot 21:00
    Amersfoort Onze kookwinkel is gesloten i.v.m. Koningsdag.
  • donderdag 27 april 09:30 tot 21:00
    Hilversum Onze kookwinkel is gesloten i.v.m. Koningsdag.
  • zondag 30 april 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 30 april 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • donderdag 4 mei 09:30 tot 19:00
    Zwolle Onze winkels zijn vandaag eerder gesloten i.v.m. Dodenherdenking.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Aanstaande zaterdag 29 april:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
In Amersfoort hopen wij op een lekker voorjaarszonnetje want wij gaan barbecueŽn met de The Bastard. Door het unieke, dubbelwandige keramiek is de temperatuur nauwkeurig te regelen.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Grillen, koken, bakken, slow cooken, roken en stoven! Een afgevaardigde van The Bastard laat u alle mogelijkheden van de kamado zien.
Aanstaande zondag 30 april:
Hilversum 12:00 tot 16:00:
Het is tijd voor frisse limonades! Leuk om te serveren in een weckpot met tap. Komt u ook langs om te proeven?
Op zaterdag 6 mei:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
In Amersfoort drogen we vandaag als de beste! De Tre Spade droogmachines hebben vťťl droogoppervlak, een constante temperatuur en optimale luchtcirculatie. Zo wordt het drogen van fruit, meringues, verse chilipepers en beef jerkey wel heel gemakkelijk.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Het is bijna Moederdag en dat betekent weer een goede reden om te bakken! Daarom gaan wij vandaag in Hilversum aan de slag met de bakvormen van Nordic Ware en Silikomart.
Op zaterdag 13 mei:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Vandaag leren wij u alles over de Magimix Cook Expert! Deze alleskunner combineert de mogelijkheden van de gewone Magimix foodprocessors met een reeks aan kookmogelijkheden. Behalve raspen en pureren kunt u ook onder andere soepen, stoofschotels, babyvoeding, puree's, deeg en beslag bereiden.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
In Hilversum geven we u vandaag genoeg inspiratie voor een uitgebreid moederdagontbijt, -brunch of -diner. Maak zelf brooddeeg met de Ankarsrum Assistent kneedmachine, doe van 14:30 en 17:00 uur mee aan een Riedel-wijnproeverij en leer alles over de Magimix Cook Expert van een Magimix-chef!
Zwolle 11:00 tot 16:00:
Aan de Diezerstraat in Zwolle leren wij u alles over de Magimix Cook Expert! Deze alleskunner combineert de mogelijkheden van de gewone Magimix foodprocessors met een reeks aan kookmogelijkheden. Behalve raspen en pureren kunt u ook onder andere soepen, stoofschotels, babyvoeding, puree's, deeg en beslag bereiden.
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenRŲsle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof