This is Camino


A cookbook about the unique, fire-based cooking approach and ingredient-focused philosophy of Camino restaurant, with approximately 100 recipes.

Russ and Allison first opened the doors to Camino restaurant in Oakland, California, just as recession forced would-be diners home. Faced with a walk-in refrigerator full of uneaten food and an idling staff, they got industrious—canning, preserving, brining. This efficiency borne out of necessity soon became the driver of innovation for Camino’s cooking and the marker of a truly waste-free kitchen. But Camino is not all prudence and grandmotherly frugality. There’s the smoldering fire at the heart of the restaurant, which likely has a whole lamb leg dangling from a string, turning as it roasts perfectly, its fat seasoning a pot of fresh garbanzo beans underneath. Or, eggplants grilling for a smoky and complex ratatouille. Or, fresh fig leaves browning over the hot embers for a surprising and unforgettable grilled fig leaf ice cream.

This Is Camino is an extension of the brilliance of the restaurant, full of deep knowledge, good humor, and delicious food.

Kenmerken:

  • Uitvoering: hardcover.
  • Auteur: Russell Moore.
  • ISBN: 9781607747284.
  • Uitgever: Random House US.
  • Aantal pagina's: 256.
  • Taal: Engels.
  • Artikelnummer: 9781607747284.

Garantie

Eventuele extra aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie, die van toepassing is. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Meer informatie op onze garantie pagina.
This is Camino
 
36,99
Aantal:
Prijs inclusief 6% BTW. Bezorgkosten:

Gratis bezorging in Nederland, België en Duitsland. Wij pakken gratis voor u in.


 

Productreviews voor This is Camino

Schrijf als eerste een review en maak kans op een cadeaubon van € 50,00.
Paginanummer 75281

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Bestellingen geplaatst op 5 december vůůr 15:30 uur worden de volgende dag bezorgd. Bestellingen geplaatst op 5 december na 15:30 uur worden bezorgd op woensdag 7 december.
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
  • zondag 4 december 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 4 december 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • zondag 4 december 12:00 tot 17:00
    Zwolle Al onze winkels in Zwolle zijn geopend.
  • maandag 5 december 09:30 tot 17:00
    Hilversum Om 17:00 uur gesloten i.v.m. Pakjesavond
  • zondag 11 december 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 18 december 12:00 tot 17:00
    Zwolle Al onze winkels in Zwolle zijn geopend.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Vandaag zaterdag 3 december:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
In Amersfoort zetten wij vandaag de Crock-Pot aan. Komt u langs om te proeven uit deze slowcooker? Daarnaast gaan we aan de slag met de Breville Blend Active Pro personal blender!
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Hoe gemakkelijk zelf speculaas maken met de Ankarsrum Assistent kneedmachine is, laat kookschoolchef Dennis zien in Hilversum. Ook komt er een afgevaardigde van Solis de nieuwste Solis espressomachine demonstreren.
Zwolle 11:00 tot 16:00:
Vandaag gaan we aan het Gasthuisplein aan de slag met de halfautomatische espressomachines van Isomac. Kom langs en proef!
Morgen zondag 4 december:
Hilversum 12:00 tot 16:00:
Op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Vandaag gaan wij aan de slag met de Spirelli spiraalsnijder, laten we u de mogelijkheden zien van een mandoline en presenteren we u de leukste koffiecadeaus! Ook komt er een afgevaardigde van IT&M de Breville Blend Active Pro, Crock-Pot en Espressions MixMaster demonstreren. Nadia Zerouali en Merijn Tol, bekend van o.a. hun kookboek 'Een druppel rozenwater' en Arabische productlijn SOUQ, komen van 14:00 tot 16:00 uur naar Hilversum. Naast dat ze uw exemplaar zullen signeren, gaan ze ook aan de slag met diverse SOUQ producten en delen ze graag hun kennis over de Arabisch mediterrane keuken.
Op zaterdag 10 december:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Vandaag komt een afgevaardigde van Magimix de nieuwe Magimix Cook Expert demonsteren. Kom langs en ontdek alle mogelijkheden van deze alleskunner!
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Een goede voorbereiding is het halve werk! En daarom laten wij u alvast zien hoe u de smaakvolste sauzen maakt met de koperen pannen van Mauviel. Culinair historica Christianne Muusers komt naar Hilversum! Met haar nieuwe boek ĎHet verleden op je bordí brengt ze vijf eeuwen receptuur uit de culinaire collectie van de koninklijke bibliotheek in uw keuken. Grillen, koken, bakken, slow cooken, roken en stoven! Een afgevaardigde van The Bastard laat u alle mogelijkheden van de kamado zien. Ook komt er een afgevaardigde van Magimix langs om de nieuwe Magimix Cook Expert te demonstreren.
Zwolle 11:00 tot 16:00:
In Zwolle wordt vandaag de Solis Grind & Infuse Pro uitvoerig gedemonstreerd. Kom kijken en proeven in onze kookwinkel aan het Gasthuisplein.
Op zondag 11 december:
Hilversum 12:00 tot 16:00:
In Hilversum hebben wij vandaag demo's met verschillende volautomatische espressomachines. Kom langs, proef en stel al uw vragen!
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenRŲsle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof