Fermenteren


In de geschiedenis van de voedselbereiding is fermenteren absoluut een van de oudste en belangrijkste thema's. Vergisting wordt al eeuwenlang door mensen overal ter wereld toegepast, bewust of onbewust; soms zijn we alleen maar vergeten dat dat is wat er feitelijk gebeurt met bepaalde producten. De eerste fermentatiepogingen hadden tot doel om levensmiddelen te conserveren, maar daarop volgde de aangename ontdekking dat deze techniek ook spectaculaire smaaksensaties op kon leveren. Dit gegeven biedt natuurlijk een scala aan mogelijkheden binnen de verfijnde keuken.

Heiko Antoniewicz houdt zich al jaren bezig met alle spannende ins en outs van de fermentatietechniek. Hij behoort niet alleen tot de beste chef-koks van Duitsland, maar staat erom bekend dat hij graag experimenteert met veelbelovende technieken en ingrediënten. Hij kijkt bij zijn zoektocht niet alleen naar de toekomst; oude tradities zijn soms minstens zo veelbelovend - zeker als ze met een nieuwe blik worden bekeken. Samen met moleculair bioloog dr. Michael Podvinec zocht hij voor dit boek de theorie en praktijk van fermentatie tot op de bodem uit. De inleiding in de theorie van het fermenteren in dit boek geeft voldoende basiskennis om met de recepten van Heiko Antoniewicz aan de slag te kunnen gaan. Deze staan ver af van de gebruikelijke, dagelijkse gerechten; ze openen heel nieuwe perspectieven dankzij de fermentatie van groente, fruit, vis, vlees, granen, melk en dranken.

Kenmerken:

  • ISBN: 9789048313143.
  • Uitgever: Veltman Uitgevers.
  • Taal: Nederlands.
  • Auteur: Heiko Antoniewicz.
  • Uitvoering: hardcover.
  • Aantal pagina's: 256.
  • Artikelnummer: 9789048313143.

Garantie

Eventuele extra aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie, die van toepassing is. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Meer informatie op onze garantie pagina.
Fermenteren
 
49,99
Aantal:
Prijs inclusief 6% BTW. Bezorgkosten:

Gratis bezorging in Nederland, België en Duitsland. Wij pakken gratis voor u in.


 

Productreviews voor Fermenteren

Schrijf als eerste een review en maak kans op een cadeaubon van € 50,00.
Paginanummer 78462

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Op 2e paasdag zijn onze kookwinkels in Amersfoort en Hilversum geopend van 12:00 tot 17:00 uur.
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
  • zondag 26 maart 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 26 maart 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • zondag 2 april 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 2 april 12:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
  • maandag 17 april 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • zondag 7 mei 12:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Morgen zaterdag 25 maart:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Voor het grillen van groenten en vlees heeft u niet altijd een barbecue nodig. We gaan vandaag in Amersfoort grillen met de Solis Smart Grill Pro.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Keukengerei voor pureren, schillen, hakken, stampen, snijden, schoonmaken en nog veel meer! Vandaag demonstreren wij de duurzame producten van RŲsle. Een merk dat zich onderscheidt door de doordachte en slimme details van hun keukengerei.
Op zaterdag 1 april:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
De Versapers slowjuicer maakt sap van fruit en groenten met een hoge opbrengst. Gezond, en zů lekker! Hij staat vandaag aan in Amersfoort .
Hilversum 11:00 tot 16:00:
De staafmixers van Bamix zijn duurzaam en multifunctioneel. Gebruik de staafmixer bijvoorbeeld voor het maken van een frisse courgettesoep of gladde saus. Tijdens de demonstratie bereidt een specialist van Bamix enkele van deze lekkernijen voor u!
Op vrijdag 7 april:
Zwolle 10:00 tot 17:00:
De volautomatische espressomachines van Jura zijn veelzijdig en slim. Een afgevaardigde van Jura laat het u vandaag graag zien en proeven tijdens de Jura demonstratie aan het Gasthuisplein.
Op zaterdag 8 april:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Groentepasta! Naast dat het heel lekker is, voldoet het al snel aan een glutenvrij-, raw-, paleo- en koolhydraatarmdieet. In Amersfoort laten we u vandaag zien hoe gemakkelijk is deze variant op pasta te maken met een KitchenAid Artisan standmixer! De standmixer is uit te breiden met veel diverse accessoires.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Vandaag komt een afgevaardigde van Magimix de keukenmachines demonsteren. Kom langs en ontdek alle mogelijkheden van deze keukenmachines!
Op zaterdag 15 april:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
De dag voor Pasen maken wij in Amersfoort paascakes en -lammetjes met de Magimix Cook Expert!
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenRŲsle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof