Japanese Cooking: A Simple Art


When it was first published, Japanese Cooking: A Simple Art changed the way the culinary world viewed Japanese cooking, moving it from obscure ethnic food to haute cuisine.

Twenty-five years later, much has changed. Japanese food is a favorite of diners around the world. Not only is sushi as much a part of the Western culinary scene as burgers, bagels, and burritos, but some Japanese chefs have become household names. Japanese flavors, ingredients, and textures have been fused into dishes from a wide variety of other cuisines. What hasn't changed over the years, however, are the foundations of Japanese cooking. When he originally wrote Japanese Cooking: A Simple Art, Shizuo Tsuji, a scholar who trained under famous European chefs, was so careful and precise in his descriptions of the cuisine and its vital philosophies, and so thoughtful in his choice of dishes and recipes, that his words--and the dishes they help produce--are as fresh today as when they were first written.

The 25th Anniversary edition celebrates Tsuji's classic work. Building on M.F.K.Fisher's eloquent introduction, the volume now includes a thought-provoking new Foreword by Gourmet Editor-in-Chief Ruth Reichl and a new preface by the author's son and Tsuji Culinary Institute Director Yoshiki Tsuji. Beautifully illustrated with eight pages of new color photos and over 500 drawings, and containing 230 traditional recipes as well as detailed explanations of ingredients, kitchen utensils, techniques and cultural aspects of Japanese cuisine, this edition continues the Tsuji legacy of bringing the Japanese kitchen within the reach of Western cooks.

Kenmerken:

  • Uitvoering: hardcover.
  • Auteur: Shizuo Tsuji.
  • ISBN: 9781568363882.
  • Uitgever: Kodansha America.
  • Aantal pagina's: 510.
  • Taal: Engels.
  • Artikelnummer: 9781568363882.

Garantie

Eventuele extra aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie, die van toepassing is. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Meer informatie op onze garantie pagina.
Japanese Cooking: A Simple Art
 
32,99
Aantal:
Prijs inclusief 6% BTW. Bezorgkosten:

Gratis bezorging in Nederland, België en Duitsland. Wij pakken gratis voor u in.


 

Productreviews voor Japanese Cooking: A Simple Art

Schrijf ook een review en maak kans op een cadeaubon van € 50,00.
5
 
van (op 13-12-2016):Oorspronkelijk geschreven bij A Year of Good Eating : The Kitchen Diaries III
Snelle levering,prima service en erg blij met het prachtige kookboek!
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

Japanese Cooking: A Simple Art
€ 32,99
Paginanummer 78559

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Op 2e paasdag zijn onze kookwinkels in Amersfoort en Hilversum geopend van 12:00 tot 17:00 uur.
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
  • zondag 26 maart 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 26 maart 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • zondag 2 april 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 2 april 12:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
  • maandag 17 april 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • zondag 7 mei 12:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Vandaag zaterdag 25 maart:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Voor het grillen van groenten en vlees heeft u niet altijd een barbecue nodig. We gaan vandaag in Amersfoort grillen met de Solis Smart Grill Pro.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Keukengerei voor pureren, schillen, hakken, stampen, snijden, schoonmaken en nog veel meer! Vandaag demonstreren wij de duurzame producten van RŲsle. Een merk dat zich onderscheidt door de doordachte en slimme details van hun keukengerei.
Morgen zondag 26 maart:
Hilversum 12:00 tot 16:00:
Bent u benieuwd naar het verschil tussen handmatige en volautomatische espressomachines? Ontdek het tijdens onze demonstratie met machines van Jura, Nivona, Isomac, Bezzera en Rancilio.
Op zaterdag 1 april:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
De Versapers slowjuicer maakt sap van fruit en groenten met een hoge opbrengst. Gezond, en zů lekker! Hij staat vandaag aan in Amersfoort .
Hilversum 11:00 tot 16:00:
De staafmixers van Bamix zijn duurzaam en multifunctioneel. Gebruik de staafmixer bijvoorbeeld voor het maken van een frisse courgettesoep of gladde saus. Tijdens de demonstratie bereidt een specialist van Bamix enkele van deze lekkernijen voor u!
Op vrijdag 7 april:
Zwolle 10:00 tot 17:00:
De volautomatische espressomachines van Jura zijn veelzijdig en slim. Een afgevaardigde van Jura laat het u vandaag graag zien en proeven tijdens de Jura demonstratie aan het Gasthuisplein.
Op zaterdag 8 april:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Groentepasta! Naast dat het heel lekker is, voldoet het al snel aan een glutenvrij-, raw-, paleo- en koolhydraatarmdieet. In Amersfoort laten we u vandaag zien hoe gemakkelijk is deze variant op pasta te maken met een KitchenAid Artisan standmixer! De standmixer is uit te breiden met veel diverse accessoires.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Vandaag komt een afgevaardigde van Magimix de keukenmachines demonsteren. Kom langs en ontdek alle mogelijkheden van deze keukenmachines!
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenRŲsle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof