Pub Food


Wat ooit begon als een basisvoorziening voor arbeiders maakt inmiddels onlosmakelijk deel uit van de Engelse keuken; pub food. Door de jaren heen hebben zogenaamde gastropubs deze huiselijke gerechten als cottage pie een moderner jasje gegeven, zonder de identiteit en traditie van de Engelse keuken te verliezen. In deze cursus ontdekken we de geheimen en tradities van Pub Food - uiteraard onder het genot van een bijpassend biertje.

Kookcursus

Tijdens de cursus krijgt u 10% korting op kook- en keukengerei!

De cursussen worden gegeven in Oldenhofs kookschool te Hilversum op de bovenste etage in de winkel aan de 's-Gravelandseweg 8. De cursus is van 18:30 uur tot ongeveer 22:30 uur, wij verzoeken u ongeveer 18:15 uur aanwezig te zijn zodat we op tijd kunnen beginnen. Parkeren doet u het beste in parkeergarage De Gooise Brink, deze is het meest nabij het pand gelegen. De kookschool is te voet bereikbaar vanaf station Hilversum (centraal) in een paar minuten.

Zie ook de agenda van de kookschool.

Garantie

Eventuele extra aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie, die van toepassing is. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Meer informatie op onze garantie pagina.
Pub Food
 
Hilversum
· donderdag 30 maart 18:30 tot 22:30
5 = 4 workshops
10% korting op kookcursussen
75,00
Aantal:
Prijs inclusief 21% BTW.


 

Productreviews voor Pub Food

Schrijf ook een review en maak kans op een cadeaubon van € 50,00.
1
 
van (op 3-7-2017):Oorspronkelijk geschreven bij “Kookcursus”.
De kookworkshop bij Oldenhof is mij zeer slecht bevallen. Ik heb samen met een vriendin de kookshop 'Pasta di Janny' gedaan. Deze zou volgens de foto's en het boekje gegeven worden door Janny zelf en daar hadden wij ons zeer op verheugd. Helaas bleek dit niet het geval. Toen wij dit aangaven, werd er laconiek gereageerd dat Janny alleen de 1e workshop had gegeven. Dit staat niet duidelijk vermeldt en was een enorme tegenvaller. Het was ook niet te doen om op de 2e etage te koken zonder airco. 2 lullige ventilators en de studio de hele dag gebruikt voor het bereiden van andere maaltijden. Je krijgt ook niet de kans alles zelf van A tot Z te maken, aangezien je met meerdere mensen 1 gerecht maakt. Puntje bij paaltje stond ik voornamelijk deeg te kneden. We mochten ook proeven, maar door tijdgebrek, was de pasta te kort gekookt en niet te eten. 75 euro per persoon is echt veels te veel geld voor wat je krijgt. Ik heb een klacht gemaild, maar hier krijg je vervolgens geen reactie op. Kortom... geen aanrader !!!
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

5
 
van (op 30-3-2014):Oorspronkelijk geschreven bij “Kookcursus”.
Broodbakworkshop met Edwin Klaasen op dinsdag 25 maart 2014.
Wow, dat is het eerste woord dat me te binnen schiet als ik hieraan terugdenk.
Toen ik in december jl. op de site van Oldenhof zag dat er een workshop broodbakken door Edwin Klaasen gegeven zou worden, heb ik me direct aangemeld. In de tussentijd heb ik me verdiept in het bakken met desem om alvast een beetje voorbereid te zijn op wat er komen zou.
De ontvangst bij Oldenhof Hilversum was allerhartelijkst: Peter (medewerker van Oldenhof) had voor ons een grote pan groentesoep gemaakt en verse stokbroden gebakken met kruidenboter en tapenade. Heerlijk. Dit smaakte heerlijk na mijn reis van 116 km, want wij wonen namelijk in Valkenswaard (onder Eindhoven)
Nadat iedereen zich aan elkaar voorgesteld had zijn we begonnen.
We gingen allemaal op een tribune zitten en Edwin als schoolmeester stond ervoor en maakte gebruik van een flipover.
Het was een bijzondere sfeer; iedereen luisterde aandachtig naar de theorie van Edwin en naar gelang de tijd verstreek zag je menig hoofd wat roder worden.
Toen gingen we aan de slag. Als eerste maakten we een desem tarwebol. Een echt mannendeeg volgens Edwin. Vervolgens kregen we weer uitleg over knuffeldeeg, dus mochten we weer op de tribune plaatsnemen. Dit deeg had Edwin al voorbereid. Het knuffeldeeg verdeelden we in mooie kleine bolletjes/stokbroodjes en deze gingen later die avond de oven in. Als laatste hebben we nog een feestbrood gemaakt. Ook dit deeg had Edwin al voorbereid. Dit feestbroodje heet “amarenekersenenamandelspijseneenvleugjebanketbakkersroom”. We hebben hier een mooi broodje van gemaakt. Peter en Edwin hielden nauwkeurig de rijstijden in de gaten en zorgden ervoor dat alle broodjes om de beurt en tijdig de oven in gingen.
Tijdens het rijzen kregen we nog een flesje Gooisch blond aangeboden van Arjanneke (van Bierbrouwer Tijs Troost uit Hilversum).
Tijdens de cursus werden we goed voorzien van koffie/thee/fris door een assistente van Oldenhof die ervoor zorgde dat alles er naderhand weer picco bello uitzag.
Toen was de workshop afgelopen. Een beetje later dan gepland 23.30 uur. Edwin gaf ons allemaal zijn boek: Ik bak geweldig jij trouwens ook en signeerde dat voor een ieder persoonlijk.
Daarna namen we hartelijk afscheid van elkaar met een tas vol brood en veel kennis rijker.
’s Avonds om 01.15 uur was ik thuis (lees vroeg in de morgen) na een lange reis. De auto rook heerlijk naar het versgebakken brood en met een vrolijk muziekje aan onderweg kwam ik heel blij thuis.
Ik bak geweldig jij trouwens ook; lees, het is geweldig.
Super bedankt voor de fijne avond. Het was gaaf en wie weet tot ziens.
Groetjes van Ellen van Schaik
P.S. Ik bak geweldig is een heel mooi inspirerend boek, waarin alles duidelijk uitgelegd wordt met duidelijke foto’s/filmpjes.
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

5
 
van (op 28-3-2014):Oorspronkelijk geschreven bij “Kookcursus”.
De Broodbakworkshop met Edwin Klaasen was erg interessant. Edwin heeft een leuke manier van lesgeven.
Ik heb er veel van opgestoken. In het begin duizelde het me, zoveel informatie kregen we over ons heen.
Gelukkig kon ik het later in zijn boek nog eens nalezen.
Hartelijk dank voor deze gezellige, ontspannende en leerzame avond.
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

Antwoord van Edwin Klaasen (op 28-3-2014):
Beste Lezer, Graag gedaan super dat jullie er waren! Bakkersgroet, Edwin Klaasen #bakkertjezelf
Is dit antwoord behulpzaam?
5
 
van (op 6-12-2016):Oorspronkelijk geschreven bij “Kookcursus”.
Onlangs deelgenomen aan de workshop 'Wild van Wild'. Erg leuk, leerzaam en bovenal lekker!
Edwin geeft een goede toelichting op het verloop van de avond en heeft al een groot deel van de mise en place voor zijn rekening genomen. Op deze manier kun je je lekker focussen op de uitvoering en ben je minder afhankelijk van je technische vaardigheden. (Mochten deze minder toereikend zijn..) Leuke, goed uitvoerbare maar tegelijkertijd originele en indrukwekkende recepten. De afwas wordt gedaan, er wordt gekookt onder het genot van een goed glas wijn en de expertise van Edwin en zijn assistente is op afroep beschikbaar. Top ervaring voor thuiskoks op elk niveau! Ik kijk nu al uit naar de volgende workshop.
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

Pub Food
€ 75,00
Paginanummer 80020

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
  • zondag 30 juli 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 6 augustus 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 6 augustus 13:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
  • zondag 27 augustus 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Aanstaande zaterdag 29 juli:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Vandaag zetten wij koffie voor u met de volautomatische espressomachines van Jura en Nivona.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Met behulp van producten uit ons Magimix-assortiment gaan wij vandaag ijs en smoothies maken. Komt u ook kijken en proeven?
Op zaterdag 5 augustus:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
De zomer begint pas echt na deze demonstratie van The Bastard kamado’s en de heerlijke sauzen en rubs van Grate Goods. Haal het maximale uit het gebruik van je kamado na dit bbq-event.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Vandaag laten we u zien hoe u vis kunt bereiden op The Bastard of in een rookoven. In onze winkel in Hilversum kunt u komen kijken, ruiken en proeven!
Op zaterdag 12 augustus:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
In Amersfoort maken we groentespaghetti met de Gefu Spirelli 2.0.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
In onze winkel in Hilversum demonstreren wij vandaag ons assortiment Tojiro-messen. Van snijden tot slijpen, alle aspecten van deze Japanse messen komen voorbij.
Op zaterdag 19 augustus:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
In Amersfoort maken we vandaag limonade uit het boek Limonade, fris & snacks.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
In Hilversum wanen we ons vandaag in de Verenigde Staten: we maken hamburgers van de Big Green Egg en milkshakes uit de Magimix Blender!
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenRösle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof