A Ecole Ritz Escoffier, Paris : 100 Step-by-Step Recipes from the Ritz Paris Culinary School


Good cooking is the foundation of true happiness, said Auguste Escoffier (1846-1935), the pioneer of modern cuisine and the first executive chef of the Ritz Hotel, Paris. Today, the Ecole Ritz Escoffier pays tribute to the great chef by teaching the art of French cooking to amateurs and seasoned professionals alike.

This book celebrates the values prized by Escoffier and by hotelier Cesar Ritz: professionalism, creativity, and conviviality. An absolute must for anyone seeking to improve their knowledge and techniques, the book includes 100 recipes for meat, fish, vegetables, foie gras, pasta and rice, international dishes, finger food, and desserts. Each recipe is illustrated and includes clear explanations and a step-by-step guide.

An homage to the prestigious school, which is still in its original home at the Ritz Hotel on the Place Vendome, Paris, this beautiful book is a more than a reference; it offers the savoir-faire and secrets of a gourmet chef who has inspired cooks for more than 150 years.

Kenmerken:

  • ISBN: 9781455561544.
  • Uitgever: Abrams.
  • Taal: engelstalig.
  • Aantal pagina's: 304.
  • Uitvoering: hardcover.
  • Auteur: Ecole Ritz.
  • Artikelnummer: 9781419721489.

Garantie

Eventuele extra aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie, die van toepassing is. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Meer informatie op onze garantie pagina.
A Ecole Ritz Escoffier, Paris : 100 Step-by-Step Recipes from the Ritz Paris Culinary School
 
27,00
Aantal:
Prijs inclusief 6% BTW. Bezorgkosten:

Gratis bezorging in Nederland, België en Duitsland. Wij pakken gratis voor u in.


 

Productreviews voor A Ecole Ritz Escoffier, Paris : 100 Step-by-Step Recipes from the Ritz Paris Culinary School

Schrijf als eerste een review en maak kans op een cadeaubon van € 50,00.
Paginanummer 81606

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Vanwege Koningsdag zullen bestellingen geplaatst op woensdag 26 april op vrijdag 28 april bezorgd worden. Bestellingen geplaatst op Koningsdag zelf worden zaterdag 29 april bezorgd.
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
  • zondag 30 april 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 30 april 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
  • donderdag 4 mei 09:30 tot 18:00
    Hilversum Onze kookwinkel is vandaag eerder gesloten i.v.m. Dodenherdenking.
  • donderdag 4 mei 09:30 tot 19:00
    Amersfoort Onze kookwinkel is vandaag eerder gesloten i.v.m. Dodenherdenking.
  • donderdag 4 mei 09:30 tot 19:00
    Zwolle Onze winkels zijn vandaag eerder gesloten i.v.m. Dodenherdenking.
  • zondag 7 mei 13:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Morgen zaterdag 29 april:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Het hele jaar door buiten koken! Deze zaterdag gaan wij in Amersfoort aan de slag met de Big Green Egg en verschillende accessoires.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Grillen, koken, bakken, slow cooken, roken en stoven! Een afgevaardigde van The Bastard laat u alle mogelijkheden van de kamado zien.
Aanstaande zondag 30 april:
Hilversum 12:00 tot 16:00:
Het is tijd voor frisse limonades! Leuk om te serveren in een weckpot met tap. Komt u ook langs om te proeven?
Op zaterdag 6 mei:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
In Amersfoort drogen we vandaag als de beste! De Tre Spade droogmachines hebben vťťl droogoppervlak, een constante temperatuur en optimale luchtcirculatie. Zo wordt het drogen van fruit, meringues, verse chilipepers en beef jerkey wel heel gemakkelijk.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Het is bijna Moederdag en dat betekent weer een goede reden om te bakken! Daarom gaan wij vandaag in Hilversum aan de slag met de bakvormen van Nordic Ware en Silikomart.
Op zaterdag 13 mei:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Vandaag leren wij u alles over de Magimix Cook Expert! Deze alleskunner combineert de mogelijkheden van de gewone Magimix foodprocessors met een reeks aan kookmogelijkheden. Behalve raspen en pureren kunt u ook onder andere soepen, stoofschotels, babyvoeding, puree's, deeg en beslag bereiden.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
In Hilversum geven we u vandaag genoeg inspiratie voor een uitgebreid moederdagontbijt, -brunch of -diner. Maak zelf brooddeeg met de Ankarsrum Assistent kneedmachine, doe van 14:30 en 17:00 uur mee aan een Riedel-wijnproeverij en leer alles over de Magimix Cook Expert van een Magimix-chef!
Zwolle 11:00 tot 16:00:
Aan de Diezerstraat in Zwolle leren wij u alles over de Magimix Cook Expert! Deze alleskunner combineert de mogelijkheden van de gewone Magimix foodprocessors met een reeks aan kookmogelijkheden. Behalve raspen en pureren kunt u ook onder andere soepen, stoofschotels, babyvoeding, puree's, deeg en beslag bereiden.
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenRŲsle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof