Modernist Bread: The Art and Science


Modernist Bread: The Art and Science is a revolutionary new understanding of one of the most important staples of the human diet.

Created by the team that published the award-winning Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, this massive treasury of practical knowledge and groundbreaking techniques captures over four years of independent research and collaborations with leading industry professionals; the result is the most in-depth look at bread to date.

Stunning photography brings the complete story of bread to life across more than 2,300 pages-uncover its incredible history, loaves from every corner of the world, and the breath-taking beauty of scientific phenomena at work above and below the crust. In addition, you will discover innovative recipes and techniques developed by the Modernist Cuisine team that have not been published anywhere else. Housed in a sleek stainless steel case, this five-volume set contains more than 1,500 traditional and avant-garde recipes, as well as a wire-bound kitchen manual so that you can easily bring all of the recipes into the kitchen in one compact collection. Modernist Bread is sure to become an invaluable resource for anyone who has a thirst for knowledge about bread or wants to advance their craft. This book is a call to arms for any baker-whether you are a strict traditionalist, avid modernist, home baker, restaurant chef, or an artisanal baker-to embrace the possibilities of invention and follow your inspiration to make breads in your own way.

Modernist Cuisine team is an interdisciplinary group in Bellevue, Washington, founded by Nathan Myhrvold. The team comprises scientists, research and development chefs, a full editorial and photography department, and business and marketing staff-all dedicated to advancing the science of the culinary arts through creativity and experimentation.

Kenmerken:

  • Uitvoering: hardcover.
  • Thema: brood.
  • Auteur: Nathan Myhrvold.
  • Auteur: Francisco Migoya.
  • ISBN: 9780982761052.
  • Uitgever: Modernist Cuisine.
  • Aantal pagina's: 2500.
  • Taal: Engels.
  • Artikelnummer: 85386.

Garantie

Eventuele extra aangeboden garanties doen niets af aan de wettelijke garantie, die van toepassing is. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Meer informatie op onze garantie pagina.
Modernist Bread: The Art and Science
 
Pre-order
525,00
Aantal:
Leverbaar in oktober
Prijs inclusief 6% BTW. Bezorgkosten:

Gratis bezorging in Nederland, België en Duitsland. Wij pakken gratis voor u in.


 

Productreviews voor Modernist Bread: The Art and Science

Schrijf ook een review en maak kans op een cadeaubon van € 50,00.
3
 
van (op 31-1-2017):Oorspronkelijk geschreven bij Lekkernijen op stokjes - hartig & zoet
Leuk boekje voor traktaties bij de borrel en zo.
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

5
 
van (op 21-6-2016):Oorspronkelijk geschreven bij Smokey Goodness - Het ultieme BBQ boek
Geweldig snelle levering, het boek is geweldig! In 1 woord top!!!
BeantwoordenIs deze review behulpzaam?

Modernist Bread: The Art and Science
€ 525,00
Paginanummer 85386

Nog geen producten in uw kookwinkelwagen.

Mededelingen
Er zijn verschillende vacatures!

Topproducten

Eerstvolgende afwijkende openingstijden:
  • zondag 23 juli 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 30 juli 12:00 tot 17:00
    Amersfoort geopend.
  • zondag 6 augustus 13:00 tot 17:00
    Zwolle Onze winkel aan de Diezerstraat en Expres-zo aan het Gasthuisplein zijn geopend.
  • zondag 27 augustus 12:00 tot 17:00
    Hilversum geopend.
Adressen en openingstijden | Koopzondagen


Morgen zaterdag 22 juli:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Met de zelfvriezende ijsmachine van Nemox is het mogelijk om zelf vers ijs te bereiden. Hoe makkelijk en snel dat gaat laten wij vandaag zien in Amersfoort.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Vandaag maken wij verse pizza! Op de Big Green Egg, wat wilt u nog meer?
Op zaterdag 29 juli:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
Vandaag zetten wij koffie voor u met de volautomatische espressomachines van Jura en Nivona.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Met behulp van producten uit ons Magimix-assortiment gaan wij vandaag ijs en smoothies maken. Komt u ook kijken en proeven?
Op zaterdag 5 augustus:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
De zomer begint pas echt na deze demonstratie van The Bastard kamadoís en de heerlijke sauzen en rubs van Grate Goods. Haal het maximale uit het gebruik van je kamado na dit bbq-event.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
Vandaag laten we u zien hoe u vis kunt bereiden op The Bastard of in een rookoven. In onze winkel in Hilversum kunt u komen kijken, ruiken en proeven!
Op zaterdag 12 augustus:
Amersfoort 11:00 tot 16:00:
In Amersfoort maken we groentespaghetti met de Gefu Spirelli 2.0.
Hilversum 11:00 tot 16:00:
In onze winkel in Hilversum demonstreren wij vandaag ons assortiment Tojiro-messen. Van snijden tot slijpen, alle aspecten van deze Japanse messen komen voorbij.
Elke zaterdag productdemonstraties van 11:00 tot 16:00.
Meer kookdemonstraties en activiteiten
Advies nodig?
Neem contact op met de klantenservice of maak een afspraak met een personal shopper.

 

KitchenAid mixers, blenders, broodroosters, keukenmachinesMagimix logoJura logoBK pannen en pannensetsDemeyere pannenMauviel pannenIittala serviesAlessiLe Creuset pannenRŲsle keukengereedschap
Bovenkant · Kennelijke fouten voorbehouden. Gebruik van www.kookwinkel.nl betekent dat u onze algemene voorwaarden accepteert. Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Zie ook onze privacy richtlijnen.

Preload the loading icon
Kookwinkel Oldenhof