Welkom in de wereld van de patisserie!

Maandag: appels uit de oven & reuzencookies.
Dinsdag: beignets & flantaart met framboos. 
Woensdag: brownie met pistache & Mirliton-flantaart met abrikoos.
Donderdag: appel-aardbeicrumble & zandkoekjes met gianduja. 
Vrijdag: blini's & dacquoise met framboos en aardbei. 
Zaterdag: Franse vanillesoesjes & Italiaanse cassata-taart.
Zondag: amandines met kers & madeleines met citroen en maanzaad.

Welkom in de patisseriewereld van Christophe Felder en Camille Lesecq, waaruit de verrukkelijkste geuren opstijgen… 180 unieke recepten waarmee je de week wel doorkomt!

Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Camille Lesecq bracht zijn zomervakanties graag door in de Parijse banketbakkerij van zijn oom. Toen het tijd werd om een vervolgstudie te kiezen, was er geen twijfel mogelijk. Hij leerde de kneepjes van het vak in Caen, waar hij ook zijn mentor Felder ontmoette. Inmiddels behoort ook Lesecq tot de top van de patisseriewereld
Direct leverbaar
Op voorraad
€ 24,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Maandag: appels uit de oven & reuzencookies.
Dinsdag: beignets & flantaart met framboos. 
Woensdag: brownie met pistache & Mirliton-flantaart met abrikoos.
Donderdag: appel-aardbeicrumble & zandkoekjes met gianduja. 
Vrijdag: blini's & dacquoise met framboos en aardbei. 
Zaterdag: Franse vanillesoesjes & Italiaanse cassata-taart.
Zondag: amandines met kers & madeleines met citroen en maanzaad.

Welkom in de patisseriewereld van Christophe Felder en Camille Lesecq, waaruit de verrukkelijkste geuren opstijgen… 180 unieke recepten waarmee je de week wel doorkomt!

Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Camille Lesecq bracht zijn zomervakanties graag door in de Parijse banketbakkerij van zijn oom. Toen het tijd werd om een vervolgstudie te kiezen, was er geen twijfel mogelijk. Hij leerde de kneepjes van het vak in Caen, waar hij ook zijn mentor Felder ontmoette. Inmiddels behoort ook Lesecq tot de top van de patisseriewereld
Maandag: appels uit de oven & reuzencookies.
Dinsdag: beignets & flantaart met framboos. 
Woensdag: brownie met pistache & Mirliton-flantaart met abrikoos.
Donderdag: appel-aardbeicrumble & zandkoekjes met gianduja. 
Vrijdag: blini's & dacquoise met framboos en aardbei. 
Zaterdag: Franse vanillesoesjes & Italiaanse cassata-taart.
Zondag: amandines met kers & madeleines met citroen en maanzaad.
Welkom in de patisseriewereld van Christophe Felder en Camille Lesecq, waaruit de verrukkelijkste geuren opstijgen… 180 unieke recepten waarmee je de week wel doorkomt!
Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Camille Lesecq bracht zijn zomervakanties graag door in de Parijse banketbakkerij van zijn oom. Toen het tijd werd om een vervolgstudie te kiezen, was er geen twijfel mogelijk. Hij leerde de kneepjes van het vak in Caen, waar hij ook zijn mentor Felder ontmoette. Inmiddels behoort ook Lesecq tot de top van de patisseriewereld
Meer informatie
Aantal pagina's352
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789048318780
EAN9789048318780
AuteurChristophe Felder
ISBN9789048318780
TaalNederlands
Themabakken
UitgeverVeltman
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice