Wereldbroodjes : BLT, Bahn Mi, Falafel, Hotdog en 46 andere broodjes

In Frankrijk eet je stokbrood, in Suriname een Broodje Bakkeljauw en in New York een Hotdog. Minder bekend zijn de Japanse Katsu-Sando, de Zuid-Afrikaanse Bunny Chow of Turkse Balik Ekmek. Zo heeft ieder land zijn eigen broodjescultuur, die soms leidt tot een hoog oplaaiende strijd over de juiste bereidingswijze (Broodje Falafel) of de herkomst (komt het Broodje Martino nu uit Gent of Antwerpen?).

Mascha Lammes, samen met haar man Ronald Giphart auteur van het herdrukte kookboek Vurrukkulluk, verzamelde vijftig van de lekkerste broodjesrecepten uit alle windstreken. Sommige broodjes vormen een maaltijd op zichzelf, maar er zijn ook lichte broodjes voor tijdens een zomerse picknick of een uitgebreid ontbijt op bed. De recepten zijn even helder als eenvoudig en voorzien van aantrekkelijke foto’s. Alle ingrediënten zijn verkrijgbaar in supermarkt of toko.

Wereldbroodjes is een smakelijke inspiratiebron voor iedereen die thuis graag net zo lekker eet als op reis.
€ 15,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. V.a. €50,-. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
In Frankrijk eet je stokbrood, in Suriname een Broodje Bakkeljauw en in New York een Hotdog. Minder bekend zijn de Japanse Katsu-Sando, de Zuid-Afrikaanse Bunny Chow of Turkse Balik Ekmek. Zo heeft ieder land zijn eigen broodjescultuur, die soms leidt tot een hoog oplaaiende strijd over de juiste bereidingswijze (Broodje Falafel) of de herkomst (komt het Broodje Martino nu uit Gent of Antwerpen?).

Mascha Lammes, samen met haar man Ronald Giphart auteur van het herdrukte kookboek Vurrukkulluk, verzamelde vijftig van de lekkerste broodjesrecepten uit alle windstreken. Sommige broodjes vormen een maaltijd op zichzelf, maar er zijn ook lichte broodjes voor tijdens een zomerse picknick of een uitgebreid ontbijt op bed. De recepten zijn even helder als eenvoudig en voorzien van aantrekkelijke foto’s. Alle ingrediënten zijn verkrijgbaar in supermarkt of toko.

Wereldbroodjes is een smakelijke inspiratiebron voor iedereen die thuis graag net zo lekker eet als op reis.

In Frankrijk eet je stokbrood, in Suriname een Broodje Bakkeljauw en in New York een Hotdog. Minder bekend zijn de Japanse Katsu-Sando, de Zuid-Afrikaanse Bunny Chow of Turkse Balik Ekmek. Zo heeft ieder land zijn eigen broodjescultuur, die soms leidt tot een hoog oplaaiende strijd over de juiste bereidingswijze (Broodje Falafel) of de herkomst (komt het Broodje Martino nu uit Gent of Antwerpen?).

Mascha Lammes, samen met haar man Ronald Giphart auteur van het herdrukte kookboek Vurrukkulluk, verzamelde vijftig van de lekkerste broodjesrecepten uit alle windstreken. Sommige broodjes vormen een maaltijd op zichzelf, maar er zijn ook lichte broodjes voor tijdens een zomerse picknick of een uitgebreid ontbijt op bed. De recepten zijn even helder als eenvoudig en voorzien van aantrekkelijke foto’s. Alle ingrediënten zijn verkrijgbaar in supermarkt of toko.

Wereldbroodjes is een smakelijke inspiratiebron voor iedereen die thuis graag net zo lekker eet als op reis.

Meer informatie
MerkKookboek
Artikelnummer9789057597855
EAN9789057597855
AuteurMascha Lammes
ISBN9789057597855
TaalNederlands
Themabroodbakken en ontbijt
UitgeverPodium
Uitvoeringpaperback
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice