Wijn & spijs uit NL - PRE-ORDER

Van een fantastische mousserende wijn uit Friesland tot een rijke pinot noir uit Limburg die nu de kelders van Inter Scaldes in Kruiningen vult; de jonge, getalenteerde sommelier Koen van der Plas vroeg zich af of Nederlandse wijn inmiddels volwassen genoeg is om gastronomisch in te zetten.

Geen fijn glas wit voor op het terras, maar gelaagde wijnen die de menukaarten van een tweesterrenrestaurant niet zouden ontsieren. Samen met journalist Etienne Verhoeff en fotograaf Maaike Petri (De Nederlandse Kaasplank) bezocht de sommelier meer dan dertig Nederlandse wijngaarden van Zeeland tot Friesland tot Limburg. Koen zocht bijzondere wijnen en vond ze, tezamen met prachtige verhalen van gepassioneerde wijnboeren. 

'Wijn & spijs uit NL' combineert de verhalen achter de wijnen met praktische informatie, proefnotities en recepturen van vier twee sterren restaurant.

€ 29,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Van een fantastische mousserende wijn uit Friesland tot een rijke pinot noir uit Limburg die nu de kelders van Inter Scaldes in Kruiningen vult; de jonge, getalenteerde sommelier Koen van der Plas vroeg zich af of Nederlandse wijn inmiddels volwassen genoeg is om gastronomisch in te zetten.

Geen fijn glas wit voor op het terras, maar gelaagde wijnen die de menukaarten van een tweesterrenrestaurant niet zouden ontsieren. Samen met journalist Etienne Verhoeff en fotograaf Maaike Petri (De Nederlandse Kaasplank) bezocht de sommelier meer dan dertig Nederlandse wijngaarden van Zeeland tot Friesland tot Limburg. Koen zocht bijzondere wijnen en vond ze, tezamen met prachtige verhalen van gepassioneerde wijnboeren. 

'Wijn & spijs uit NL' combineert de verhalen achter de wijnen met praktische informatie, proefnotities en recepturen van vier twee sterren restaurant.

Van een fantastische mousserende wijn uit Friesland tot een rijke pinot noir uit Limburg die nu de kelders van Inter Scaldes in Kruiningen vult; de jonge, getalenteerde sommelier Koen van der Plas vroeg zich af of Nederlandse wijn inmiddels volwassen genoeg is om gastronomisch in te zetten.

Geen fijn glas wit voor op het terras, maar gelaagde wijnen die de menukaarten van een tweesterrenrestaurant niet zouden ontsieren. Samen met journalist Etienne Verhoeff en fotograaf Maaike Petri (De Nederlandse Kaasplank) bezocht de sommelier meer dan dertig Nederlandse wijngaarden van Zeeland tot Friesland tot Limburg. Koen zocht bijzondere wijnen en vond ze, tezamen met prachtige verhalen van gepassioneerde wijnboeren.

'Wijn & spijs uit NL' combineert de verhalen achter de wijnen met praktische informatie, proefnotities en recepturen van vier twee sterren restaurant.

Meer informatie
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789492881076
EAN9789492881076
ISBN9789492881076
TaalNederlands
UitgeverTrichis Publishing
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice