Wild

Waardering:
100% of 100
Het beste scharrelvlees komt van de jager

Het bereiden van wild bengt tegen de kerst menig thuiskok in de moeilijkheden. Wat moet de heer of vrouw des huizes in de donkere dagen met het aangeboden haas of fazant van de 'diervriendelijke' jager? Weken laten hangen omdat adellijk wild de smaak zou verhogen, of kunnen we die theorie naar het land der fabelen verwijzen? Wat kunnen we doen tegen die gortdroge bouten en taaie stukken vlees? Hoe herkennen we een fazant of gans met duizenden vlieguren, die niet gaar te krijgen is? Ons boek probeert op al deze vragen een antwoord te geven. Wild is pure smaak en is het waard om gegeten te worden. Het is niet voor niets gestorven. Het verdient een respectvolle behandeling en een zorgvuldige bereiding.

€ 62,50
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Het beste scharrelvlees komt van de jager

Het bereiden van wild bengt tegen de kerst menig thuiskok in de moeilijkheden. Wat moet de heer of vrouw des huizes in de donkere dagen met het aangeboden haas of fazant van de 'diervriendelijke' jager? Weken laten hangen omdat adellijk wild de smaak zou verhogen, of kunnen we die theorie naar het land der fabelen verwijzen? Wat kunnen we doen tegen die gortdroge bouten en taaie stukken vlees? Hoe herkennen we een fazant of gans met duizenden vlieguren, die niet gaar te krijgen is? Ons boek probeert op al deze vragen een antwoord te geven. Wild is pure smaak en is het waard om gegeten te worden. Het is niet voor niets gestorven. Het verdient een respectvolle behandeling en een zorgvuldige bereiding.

Het beste scharrelvlees komt van de jager

Het bereiden van wild bengt tegen de kerst menig thuiskok in de moeilijkheden. Wat moet de heer of vrouw des huizes in de donkere dagen met het aangeboden haas of fazant van de 'diervriendelijke' jager? Weken laten hangen omdat adellijk wild de smaak zou verhogen, of kunnen we die theorie naar het land der fabelen verwijzen? Wat kunnen we doen tegen die gortdroge bouten en taaie stukken vlees? Hoe herkennen we een fazant of gans met duizenden vlieguren, die niet gaar te krijgen is? Ons boek probeert op al deze vragen een antwoord te geven. Wild is pure smaak en is het waard om gegeten te worden. Het is niet voor niets gestorven. Het verdient een respectvolle behandeling en een zorgvuldige bereiding.

Meer informatie
Aantal pagina's197
MerkKookboek
Artikelnummer9789491525179
EAN9789491525179
AuteurRonald Timmermans
ISBN9789491525179
TaalNederlands
Themavlees, wild en gevogelte
UitgeverKomma
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice