Wild - 130 Inspirerende recepten voor wilde en gevogelte

geen
Een volledig en inspirerend overzicht van de wildkeuken

Als het wildseizoen start, veranderen de menukaarten in de restaurants en maken de heerlijkste wildgerechten hun herintrede. Met het boek Wild van Harald Rüssel worden deze heerlijke gerechten nu ook thuis maakbaar.

Rüssel begint bij de basis en laat zien hoe de verschillende soorten groot en klein wild het beste tot hun recht komen in diverse gerechten. Daarnaast vergeet hij niet de benodigde aandacht te schenken aan de basis; de juiste ingrediënten voor een echte hertenrollade? Geen probleem! Het perfecte kookpunt van een wildzwijngoulash? Als je het eenmaal weet, mislukt het gerecht nooit meer.

De meer dan honderd beproefde en eenvoudig te begrijpen recepten van professionele chef-kok en jager Harald Rüssel richten zich voornamelijk op de bereiding van het vlees. Ze orden aangevuld met een uitgebreide collectie van bijgerechten en basisrecepten die kunnen worden gecombineerd naar wens en smaak.
€ 29,95
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Een volledig en inspirerend overzicht van de wildkeuken

Als het wildseizoen start, veranderen de menukaarten in de restaurants en maken de heerlijkste wildgerechten hun herintrede. Met het boek Wild van Harald Rüssel worden deze heerlijke gerechten nu ook thuis maakbaar.

Rüssel begint bij de basis en laat zien hoe de verschillende soorten groot en klein wild het beste tot hun recht komen in diverse gerechten. Daarnaast vergeet hij niet de benodigde aandacht te schenken aan de basis; de juiste ingrediënten voor een echte hertenrollade? Geen probleem! Het perfecte kookpunt van een wildzwijngoulash? Als je het eenmaal weet, mislukt het gerecht nooit meer.

De meer dan honderd beproefde en eenvoudig te begrijpen recepten van professionele chef-kok en jager Harald Rüssel richten zich voornamelijk op de bereiding van het vlees. Ze orden aangevuld met een uitgebreide collectie van bijgerechten en basisrecepten die kunnen worden gecombineerd naar wens en smaak.

Een volledig en inspirerend overzicht van de wildkeuken

Als het wildseizoen start, veranderen de menukaarten in de restaurants en maken de heerlijkste wildgerechten hun herintrede. Met het boek Wild van Harald Rüssel worden deze heerlijke gerechten nu ook thuis maakbaar.

Rüssel begint bij de basis en laat zien hoe de verschillende soorten groot en klein wild het beste tot hun recht komen in diverse gerechten. Daarnaast vergeet hij niet de benodigde aandacht te schenken aan de basis; de juiste ingrediënten voor een echte hertenrollade? Geen probleem! Het perfecte kookpunt van een wildzwijngoulash? Als je het eenmaal weet, mislukt het gerecht nooit meer.

De meer dan honderd beproefde en eenvoudig te begrijpen recepten van professionele chef-kok en jager Harald Rüssel richten zich voornamelijk op de bereiding van het vlees. Ze orden aangevuld met een uitgebreide collectie van bijgerechten en basisrecepten die kunnen worden gecombineerd naar wens en smaak.

Meer informatie
Aantal pagina's 232
Merk Kookboek
Artikelnummer 9789045206738
Auteur Harald Rüssel
ISBN 9789045206738
Taal Nederlands
Thema vlees, wild en gevogelte
Uitgever Karakter Uitgevers
Uitvoering hardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice