Wild & Gevogelte

Dit boek bevat 30 recepten die makkelijk en soms zelf snel te maken zijn. Pure, simpele en lichte gerechten, bereid op een klassieke manier, maar vertaald naar 'nu'. Alles draait om het eerlijkste scharrelvlees dat er bestaat: wild & gevogelte!

Lindhout laat zien dat wild en gevogelte niet alleen met Kerstmis gegeten hoeft te worden, maar juist in alle seizoenen. In dit boek vind je gevarieerde recepten, zoals een terrine van Wildzwijn waarvan het maken je twee dagen kost, maar bijvoorbeeld ook een kruidensalade met wilde eend en bloedsinaasappel die je al binnen dertig minuten op tafel hebt staan!

Ook heeft Lindhout de bbq niet vergeten, waarop je heerlijke gemarineerde hertensteak of een kwartel kunt bereiden. En natuurlijk ontbreekt de klassieke confit de canard niet!
€ 11,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Dit boek bevat 30 recepten die makkelijk en soms zelf snel te maken zijn. Pure, simpele en lichte gerechten, bereid op een klassieke manier, maar vertaald naar 'nu'. Alles draait om het eerlijkste scharrelvlees dat er bestaat: wild & gevogelte!

Lindhout laat zien dat wild en gevogelte niet alleen met Kerstmis gegeten hoeft te worden, maar juist in alle seizoenen. In dit boek vind je gevarieerde recepten, zoals een terrine van Wildzwijn waarvan het maken je twee dagen kost, maar bijvoorbeeld ook een kruidensalade met wilde eend en bloedsinaasappel die je al binnen dertig minuten op tafel hebt staan!

Ook heeft Lindhout de bbq niet vergeten, waarop je heerlijke gemarineerde hertensteak of een kwartel kunt bereiden. En natuurlijk ontbreekt de klassieke confit de canard niet!

Dit boek bevat 30 recepten die makkelijk en soms zelf snel te maken zijn. Pure, simpele en lichte gerechten, bereid op een klassieke manier, maar vertaald naar 'nu'. Alles draait om het eerlijkste scharrelvlees dat er bestaat: wild & gevogelte!

Lindhout laat zien dat wild en gevogelte niet alleen met Kerstmis gegeten hoeft te worden, maar juist in alle seizoenen. In dit boek vind je gevarieerde recepten, zoals een terrine van Wildzwijn waarvan het maken je twee dagen kost, maar bijvoorbeeld ook een kruidensalade met wilde eend en bloedsinaasappel die je al binnen dertig minuten op tafel hebt staan!

Ook heeft Lindhout de bbq niet vergeten, waarop je heerlijke gemarineerde hertensteak of een kwartel kunt bereiden. En natuurlijk ontbreekt de klassieke confit de canard niet!

Meer informatie
Aantal pagina's64
MerkKookboek
Artikelnummer9789023013389
EAN9789023013389
AuteurClaartje Lindhout
ISBN9789023013389
TaalNederlands
Themavlees, wild en gevogelte
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice