Zout, vet, zuur, hitte

Gedurfde benadering van het koken, door een nieuw culinair talent.

Chef-kok en schrijver Samin Nosrat heeft op vele niveaus – van professionele chef-koks tot middelbare scholieren – mensen geleerd om te koken volgens haar revolutionaire en tegelijkertijd eenvoudige filosofie. Als je het gebruik van vier elementen onder de knie krijgt, zal alles wat je kookt heerlijk smaken!

Zout – verbetert de smaak

Vet – zorgt voor smaak en textuur

Zuur – brengt balans aan in de smaak

Hitte – bepaalt de textuur

Samin vertelt over haar reis van culinaire beginneling naar prijswinnend chef-kok, en dicht daarmee het gat tussen thuis en de professionele keuken. Haar charmante verteltrant ontrafelt het geheim van de kookkunst voor iedereen. Het boek bevat een canon van 100 essentiële recepten, met vele variaties. Daarmee kun je de lessen in de praktijk brengen. Tover uitgebalanceerde vinaigrettes op tafel, perfect gekaramelliseerde groenten, hemels zacht stoofvlees, luchtig gebak. 'Zout, vet, zuur, hitte' wordt een kompas in je keuken en is voorbestemd om een regelrechte klassieker te worden.

Samin Nosrat is schrijver, docent, en chef. The New York Times noemde haar de go-to bron om de juiste technieken te combineren met de beste ingrediënten. Sinds 2000 kookt ze op professioneel niveau, toen ze begon in de keuken van restaurant Chez Panisse. Ze woont, kookt, surft en tuiniert in Berkeley, California. 'Zout, vet, zuur, hitte' is haar eerste boek.

Normale prijs € 35,00 Speciale prijs € 30,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Gedurfde benadering van het koken, door een nieuw culinair talent.

Chef-kok en schrijver Samin Nosrat heeft op vele niveaus – van professionele chef-koks tot middelbare scholieren – mensen geleerd om te koken volgens haar revolutionaire en tegelijkertijd eenvoudige filosofie. Als je het gebruik van vier elementen onder de knie krijgt, zal alles wat je kookt heerlijk smaken!

Zout – verbetert de smaak

Vet – zorgt voor smaak en textuur

Zuur – brengt balans aan in de smaak

Hitte – bepaalt de textuur

Samin vertelt over haar reis van culinaire beginneling naar prijswinnend chef-kok, en dicht daarmee het gat tussen thuis en de professionele keuken. Haar charmante verteltrant ontrafelt het geheim van de kookkunst voor iedereen. Het boek bevat een canon van 100 essentiële recepten, met vele variaties. Daarmee kun je de lessen in de praktijk brengen. Tover uitgebalanceerde vinaigrettes op tafel, perfect gekaramelliseerde groenten, hemels zacht stoofvlees, luchtig gebak. 'Zout, vet, zuur, hitte' wordt een kompas in je keuken en is voorbestemd om een regelrechte klassieker te worden.

Samin Nosrat is schrijver, docent, en chef. The New York Times noemde haar de go-to bron om de juiste technieken te combineren met de beste ingrediënten. Sinds 2000 kookt ze op professioneel niveau, toen ze begon in de keuken van restaurant Chez Panisse. Ze woont, kookt, surft en tuiniert in Berkeley, California. 'Zout, vet, zuur, hitte' is haar eerste boek.

Gedurfde benadering van het koken, door een nieuw culinair talent.

Chef-kok en schrijver Samin Nosrat heeft op vele niveaus – van professionele chef-koks tot middelbare scholieren – mensen geleerd om te koken volgens haar revolutionaire en tegelijkertijd eenvoudige filosofie. Als je het gebruik van vier elementen onder de knie krijgt, zal alles wat je kookt heerlijk smaken!

Zout – verbetert de smaak

Vet – zorgt voor smaak en textuur

Zuur – brengt balans aan in de smaak

Hitte – bepaalt de textuur

Samin vertelt over haar reis van culinaire beginneling naar prijswinnend chef-kok, en dicht daarmee het gat tussen thuis en de professionele keuken. Haar charmante verteltrant ontrafelt het geheim van de kookkunst voor iedereen. Het boek bevat een canon van 100 essentiële recepten, met vele variaties. Daarmee kun je de lessen in de praktijk brengen. Tover uitgebalanceerde vinaigrettes op tafel, perfect gekaramelliseerde groenten, hemels zacht stoofvlees, luchtig gebak. 'Zout, vet, zuur, hitte' wordt een kompas in je keuken en is voorbestemd om een regelrechte klassieker te worden.

Samin Nosrat is schrijver, docent, en chef. The New York Times noemde haar de go-to bron om de juiste technieken te combineren met de beste ingrediënten. Sinds 2000 kookt ze op professioneel niveau, toen ze begon in de keuken van restaurant Chez Panisse. Ze woont, kookt, surft en tuiniert in Berkeley, California. 'Zout, vet, zuur, hitte' is haar eerste boek.

Meer informatie
Aantal pagina's490
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789000360017
EAN9789000360017
ISBN9789000360017
TaalNederlands
UitgeverSpectrum
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice