Houtskoolbarbecues

Met een houtskool- of brikettenbarbecue zorgt u voor de authentieke barbecuesmaak aan uw bereidingen. Verkrijgbaar in diverse maten, geschikt voor op de camping, in de tuin en op het balkon. 

Producten 1-16 van 32

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 32

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

De najaarsbrochure is uit!

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Ook dit jaar staat onze brochure weer vol nieuwe en vertrouwde merken om de sterren van de hemel te koken.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Houtskoolbarbecues

Houtskoolbarbecue kopen?
Een houtskoolbarbecue is de ultieme sfeermaker op een mooie zomeravond. Dit maakt een goede houtskoolbarbecue onmisbaar voor ieder die houdt van genieten in de buitenlucht. Naast de houtskoolbarbecues van Big Green Egg en The Bastard, welke u kunt uitbreiden met talloze accessoires, vindt u in ons assortiment ook kleinere lichtgewicht houtskoolbarbecues van merken als JCS Joy en Camerons. Deze lichtgewicht barbecues zijn dan ook ideaal om mee te nemen naar het park, strand of de camping!
Houtskoolbarbecues bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof biedt een zeer ruim assortiment houtskoolbarbecues aan. In ons assortiment vindt u houtskoolbarbecues van bekende merken zoals Big Green Egg, Camerons, Grillson en The Bastard. Gaat u voor een professionele buitenkeuken? Dan zijn de pelletbarbecues van Grillson zeer geschikt. De Premium uitvoering van de Grillson barbecue is voorzien van WiFi, wat u de mogelijkheid geeft om uw barbecue door middel van een app op uw telefoon te besturen! Maar ook de houtskoolbarbecues van Big Green Egg en The Bastard zijn zeer geschikt om te plaatsen in uw buitenkeuken. Heeft u advies nodig over de houtskoolbarbecues in ons assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.