Alessi sfeerfoto

Alessi

Het Italiaanse Alessi maakt sinds 1921 hoogwaardige kwaliteit producten voor gebruik in de keuken en op tafel. Alessi staat bekend om design en functie, ontworpen door bekende en getalenteerde ontwerpers en designers. Bij Oldenhof vindt u schalen, bestek, pannen en servies van Alessi.
 
Alessi
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Alessi

De geschiedenis van Alessi

Het wereldberoemde designmerk Alessi en de familie Alessi komen uit de regio van het Ortameer in Italië. In deze kleine vallei bestaat een lange traditie van hout- en metaalbewerking. Design in de huidige betekenis doet zijn intrede rond 1935 onder Carlo Alessi, zijn broer Ettore is industrieel ontwerper en tekent zo’n tien jaar alle artikelen in de catalogus van Alessi. Tegenwoordig wordt voor het ontwerpen van Alessi producten gebruik gemaakt van diverse ontwerpers en designbureaus. Alessi ziet zichzelf als een artistieke bemiddelaar, met haar nieuwe objecten en filosofie wil Alessi ons helpen onze eigen moderniteit te begrijpen.
 
 

Ons assortiment van Alessi

Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een zeer uitgebreid assortiment Alessi producten en koopt u tevens eenvoudig online. Oldenhof biedt u niet alleen de veelal bekende schalen en dienbladen van dit schitterede designmerk, maar ook pannen, keukenaccessoires, bar- en wijnartikelen, koffie- en thee-artikelen en zelfs kerstdecoraties. Dit alles koopt u eenvoudig online via www.kookwinkel.nl, maar u bent natuurlijk ook altijd welkom om langs te komen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht. Onze collega’s staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.