Burgvogel messen

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Hoe houd ik mijn messen scherp?

Hoe houd ik mijn messen scherp?

23-02-2021, Door: Lisette

Heb je net nieuwe messen gekocht? Dan wil je deze natuurlijk zo scherp mogelijk houden. 

Lees verder

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice

Onze favoriete merken messen

Van westerse koksmessen tot Japanse Santoku en van dik, houten hakblok tot kunststof snijplank.
Alles voor al uw snijwerk in de keuken vindt u van de beste merken bij kookwinkel Oldenhof.
 • Epicurean
 • Boos Blocks
 • Laguiole en Aubrac
 • Gude
 • Tojiro
 • Wusthof

Het grootste assortiment messen

Messen kopen?
De keuze van een serie messen is één van de meest persoonlijke die men kan maken bij de aankoop van keukenartikelen. Er is keuze uit een breed assortiment uit verschillende landen, ieder met zijn eigen smeedtradities die voortleven in het moderne keukenmes. Zo zijn er niet alleen variaties in vorm en de materialen van het heft, maar ook de manier waarop het heft aan het lemmet is bevestigd, de samenstelling van het messenstaal en de manieren waarop men de messen kan slijpen. Het is namelijk belangrijk dat u, na het kopen van een mes, deze ook in goede conditie houdt.
Messen bij kookwinkel Oldenhof
Het assortiment messen lijkt overweldigend, maar de specialisten van kookwinkel Oldenhof helpen u dan ook graag bij de aanschaf van het juiste snijgereedschap voor u. Wij kunnen u adviseren over wat het beste bij u past. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een bepaalde serie, dan kunnen wij u ook wegwijs maken in de specialistische messen zoals uitbeen-, fileer- of kleine tourneermessen. Zo kunt u een messenset samenstellen die precies past bij uw wensen en manier van koken. Natuurlijk heeft u bij kookwinkel Oldenhof ook de mogelijkheid om een volledige messenset, eventueel inclusief messenblok, bij ons aan te schaffen.

Voor het onderhoud van uw messen bent u bij kookwinkel Oldenhof ook aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over het slijpen van uw messen, bijvoorbeeld met een aanzetstaal, (elektrische) messenslijper of een wetsteen.