Koksmessen

Het koksmes is het basismes van iedere kok en onmisbaar in de keuken. Het koksmes is geschikt voor het snijden van vlees, groenten of vis en het fijnhakken van kruiden. 

Producten 1-16 van 112

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 112

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

De najaarsbrochure is uit!

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Ook dit jaar staat onze brochure weer vol nieuwe en vertrouwde merken om de sterren van de hemel te koken.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Koksmessen

Koksmes kopen?
Een goed koksmes is één van de belangrijkste stukken gereedschap van iedere kok. Het overgrote deel van de snijwerkzaamheden in de keuken kunt u uitvoeren met een koksmes. Denk bijvoorbeeld aan het snipperen van een ui, snijden van groenten en vlees, maar ook een kokosnoot kunt u met een goed koksmes kraken. Behalve in verschillende maten zijn koksmessen er ook in verschillende uitvoeringen, staalsoorten en fabrikanten. Het eerste onderscheid zit in de staalsoort waarvan het mes is gemaakt: Japanse messen zijn dunner en behouden hun scherpte langer dan Duitse koksmessen die op hun beurt weer eenvoudiger te onderhouden zijn. Behalve uit staalsoorten is er ook een ruime keuze in de vorm van het heft, het materiaal van het heft en het gewicht van het mes zodat er altijd een koksmes is dat in uw hand past.
Het beste koksmessenadvies
Een nieuw koksmes kopen is een uitdaging. Kookwinkel Oldenhof staat u graag bij met goed advies. In het ruime assortiment messen van kookwinkel Oldenhof vindt u altijd wel een mes dat bij u past. U kunt zich laten adviseren in de fysieke kookwinkels en daar letterlijk het heft in hand nemen bij de aankoop van een mes. Online is het complete assortiment messen van kookwinkel Oldenhof te vinden en staat de klantenservice klaar om al uw vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden. Een koksmes kopen doet u bij Oldenhof zonder in uw vingers te snijden.