Ankarsrum sfeerfoto

Bakgerei

Van de mooiste keukenmachines tot aluminium bakvormen, deegrollers en uitsteekvormen: wij bieden alles wat de professionele thuisbakker nodig heeft! Til uw bakkunsten naar een hoger niveau en laat u inspireren door ons zeer uitgebreide assortiment aan bakgerei. Gaat u voor de bijzondere tulbandvormen van Nordic Ware of kiest u voor het gemak van de siliconen bakvormen van Silikomart? Wij adviseren u graag! 
Magimix
Kies een productgroep

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Blog Brood bakken doe je thuis

Brood bakken doe je thuis!

Zelf brood bakken is een van de leukste dingen om te doen, én je bent op die manier altijd verzekerd van versgebakken brood in huis.

Lees verder

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice

Onze favoriete merken bakgerei

Bakvormen van de beste materialen en bakgereedschappen waarmee taarten en cakes niet meer kunnen mislukken.
Voor welk topmerk op het gebied van bakgerei kiest u?
 • Nordic Ware
 • Silikomart
 • Gobel
 • Golden Heritage
 • Mason Cash

Het grootste assortiment bakgerei

Bakgerei kopen?
Bij het uitzoeken van het juiste bakgerei is het ten eerste van belang om te weten wat u graag wilt gaan bakken. Gaat u een brood, gelaagde taart, brownies, brioche of misschien een pie bakken? Voor iedere soort is er specifiek bakgerei verkrijgbaar. Daarnaast draait het bij bakken om meten is weten, hiervoor bieden wij u een grote collectie maatbekers, thermometers en weegschalen aan. Bakgerei als deegrollers, bakkwasten, mengkommen en spuitzakken zijn onmisbaar in de keuken waar veel gebakken wordt. Al uw bakgerei koopt u natuurlijk bij kookwinkel Oldenhof.
Bakgerei bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof biedt een uitgebreid assortiment bakgerei. Voor het bakken van een cake of taart vindt u bij ons cakevormen, taartvormen en springvormen. De vormen zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en vervaardigd uit verschillende materialen. Wij adviseren u in onze kookwinkels en via onze klantenservice graag over de diverse bakvormen die wij aanbieden. Zo heeft u altijd het juiste bakgerei in huis.