Brood

Producten 1-16 van 42

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 42

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nazomeren met Big Mamma!

Inspiratieproducten

29-08-2017, Door: Maarten

480 pagina's vol smaakvolle, Italiaanse gerechten.
Lees verder

Tijd, de (h)oogste tijd

Inspiratieproducten

22-08-2017, Door: Maarten

Het is oogsttijd! Start nu met wecken, drogen, inmaken en fermenteren.
Lees verder

Brood

Aan de slag met brood bakken
Wat is er nou lekkerder dan de geur van versgebakken brood in huis? Kneden, mixen, mengen, rijzen, bakken en aansnijden. Met de gereedschappen die u bij kookwinkel Oldenhof koopt, bakt u in een handomdraai zelf de lekkerste broden. Van broodbakmachine tot broodbakvorm en van kneedmachine tot rijsmandje. Naast de gereedschappen voor het bakken van brood vindt u bij ons ook alles om brood te snijden, brood te roosteren of brood te bewaren.
Alles voor het bakken van brood
Heeft u alle ingrediënten in klaarstaan? Dan kunt u aan de slag! Het kneden van het deeg kan natuurlijk met de hand, maar ook met één van onze keukenmachines. De Ankarsrum Assistent Original kneedmachine en de KitchenAid Artisan standmixer zijn twee toppers uit ons assortiment die u door alle zware kneed-, mix-, klop- en mengklussen heen helpen. Na het kneden moet brooddeeg altijd goed rijzen. Wanneer u hiervoor een rijsmandje gebruikt, zal deze voor een mooie krokante korst zorgen met een decoratieve afdruk. Als uw brooddeeg voldoende is gerezen, kan het in een broodbakvorm of gewoon los op de plaat in de oven. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van een broodbakmachine. Alles voor het bakken van brood vindt u bij kookwinkel Oldenhof. Advies nodig? Onze specialisten staan in onze kookwinkels en via onze klantenservice voor u klaar.

De grootste kookwinkel van Nederland

Alles voor uw keuken
Sinds 1821 is familiebedrijf Oldenhof actief in de wereld van koken. Hoewel de smederij in Zwolle in de 19e eeuw voornamelijk nog gespecialiseerd was in grote gietijzeren fornuizen, is Oldenhof inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardige winkel met kwalitatief goed en exclusief kookgereedschap.
Naast de eerste kookwinkel in Zwolle was er eind 20ste eeuw behoefte aan uitbreiding. Zo werden er nieuwe kookwinkels geopend in Amersfoort, Hilversum en Zwolle. Naast de Oldenhof kookwinkels werden er dochterondernemingen gestart in onder andere Den Haag, Maastricht, Antwerpen, Brussel en Keulen.
Kookwinkel Oldenhof te Hilversum biedt u de gelegenheid uw kennis over koken nog verder uit te breiden. Op de tweede verdieping van de winkel vindt u de Oldenhof kookschool waar u uw kennis naar een nog hoger niveau tilt. Tijdens een van de kookworkshops, onder begeleiding van kookschool chef Dennis scherpt u uw vaardigheden in de keuken aan met de mooiste en nieuwste apparatuur.
Van kookwinkel tot kookboekenuitgeverij
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u terecht voor allerhande keukengereedschappen. Groothandel O-K-Import, onderdeel van kookwinkel Oldenhof, importeert keukengereedschappen en apparatuur van exclusieve merken zoals onder andere Ankarsrum Assistant, Epicurean, Mauviel, Nordic Ware, Silikomart en Tojiro.
Het assortiment is door de jaren heen aan de hand van trends op kookgebied in binnen- en buitenland steeds verder aangevuld. Bij Oldenhof vindt u keukengereedschappen voor alle taken in de keuken, maar ook voor pannen, messen, espressomachines en serviezen kunt u terecht bij Oldenhof. Naast de fysieke kookwinkels is het gehele assortiment sinds 2005 ook online te bestellen via onze webshop www.kookwinkel.nl.
Naast diverse kookwinkels en een kookschool, kon een eigen uitgeverij niet uitblijven. Zo werd in 2002 uitgeverij Good Cook dan ook een feit. Goede en originele kookboeken die door prachtige fotografie en vormgeving een lust zijn voor het oog; dat is waar Good Cook voor staat.