Mauviel Jura sfeerfoto

Jura

Jura espressomachines zijn vervaardigd door functie te combineren met vorm. De machines blinken uit door hun bijzondere uitstraling en hun uitgebreide functionaliteit. De Jura-machines doen al het werk voor u: van het malen van de bonen tot het uitschenken van de perfecte koffie.
Jura koffie

  • /

    Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.

  • /

    Vóór 22:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.

  • /

    Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.

Jura

Al meer dan 30 jaar ervaring

14-06-2017, Door: Maarten

Welke mogelijkheden heeft u allemaal?

Lees verder

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice

Jura

Jura kopen?
De volautomatische Jura koffiemachines bereiden met één druk op de knop een heel scala aan koffierecepten, bijvoorbeeld: espresso, cappuccino, café crème. Jura biedt een zeer uitgebreid assortiment aan espressomachines. Niet alleen in verschillende uitvoeringen, maar ook met een variëteit aan mogelijkheden: enkel koffie zetten, one-touch cappuccino of mogelijkheden tot het zetten van twee cappuccini of andere melkspecialiteiten. Een Jura koffiemachine maalt de koffiebonen voor iedere kop koffie vers en in exact de juiste hoeveelheid. De espressomachines van Jura zijn in de fabriek voorgeprogrammeerd met een variatie aan koffierecepten. Zo is er altijd een Jura koffiemachine die bij uw koffiewensen past.
Jura bij kookwinkel Oldenhof
Door het enorme assortiment en de verschillende mogelijkheden is een Jura koffiemachine kopen best een uitdaging. Hoe uitgebreider de Jura koffiemachine is die u kiest, hoe meer controle u heeft over de smaak en temperatuur van uw koffiebereiding. De koffiespecialisten van kookwinkel Oldenhof kunnen u wegwijs maken in het aanbod en u adviseren bij de aankoop van een Jura volautomatische espressomachine die bij u past. Dat kan online of per telefoon, maar u bent ook welkom in één van de fysieke winkels waar de koffiespecialisten u de verschillende Jura koffiemachines kunnen demonstreren. Naast de espressomachines van Jura vindt u bij kookwinkel Oldenhof ook een groot assortiment onderhoudsmiddelen om uw Jura in perfecte conditie te houden.
Filteren
Filteren
Categorie
Merk
Kleur
Materiaal
Prijs
Koffievorm
Reiniging