Le Creuset

Le Creuset

Sinds 1925 is Le Creuset expert op het gebied van geëmailleerde gietijzeren braadpannen. Naast de beroemde Signature braadpan maakt Le Creuset ook ander kookgerei, van materialen aangepast aan het doel. In onze collectie vindt u onder andere waterketels, springvormen en spatels van Le Creuset.
 
Le Creuset
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Le Creuset schoonmaken

Le Creuset schoonmaken

14-06-2017, Door: Daniëlle

Met goede verzorging gaat hij tientallen jaren mee.

Lees verder

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice

Le Creuset kopen?

De kwaliteit van Le Creuset

Sinds 1925 is Le Creuset de expert op het gebied van gietijzeren braadpannen. Elke braadpan heeft zijn eigen unieke mal, die na het gieten wordt vernietigd. Vervolgens worden de Le Creuset pannen met de hand geëmailleerd en door experts gecontroleerd op de kleinste fouten. In 2015 werd de Le Creuset Signature braadpan uitgebracht, gebaseerd op de bekende braadpan maar nu met aantal verbeteringen. Naast de bekende braadpannen maakt Le Creuset kookgerei in diverse maten en materialen, aangepast aan het doel.

Ons assortiment van Le Creuset

Kookwinkel Oldenhof biedt een zeer ruim assortiment Le Creuset producten aan. In ons assortiment vindt u de bekende gietijzeren braadpannen in de meest uiteenlopende kleuren. Naast de braadpannen kunt u bij ons ook terecht voor de Le Creuset Les Forgees lijn: dit zijn pannen voorzien van een anti-aanbaklaag. Bij Kookwinkel Oldenhof vindt u naast de pannen van Le Creuset ook bakvormen, fluitketels, spatels, tajines en ovenschalen. Alle Le Creuset producten bestelt u eenvoudig en snel online op www.kookwinkel.nl. Heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels.