Kamado Joe

Barbecues

Grillen, bakken, braden, koken, slow cooken, roken en stoven. Echt alles kan op een Big Green Egg of The Bastard kamado! Of ga voor één van de vele andere barbecues waar u het hele jaar door op kunt buiten koken. Benodigdheden als gevogeltestandaards, vleestangen, handschoenen en spiezen vindt u onder barbecue-accessoires. 

The Bastard
Kies een productgroep

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado barbecue!

Aan de slag met uw nieuwe kamado!

Er zijn een aantal handige instructies en tips die horen bij deze barbecue.

Lees verder

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice

Onze favoriete barbecuemerken

Op zoek naar een kamado, een barbecue voor onderweg of barbecuegereedschappen voor de meest uiteenlopende taken?
Met deze merken brandt de barbecue zowel in de zomer als in de winter!
 • The Bastard
 • Big Green Egg

Alles voor een geslaagde barbecue

Barbecue kopen?
Wilt u het hele jaar door comfortabel buiten koken? Dat kan! Bij kookwinkel Oldenhof vindt u de bekende kamado van zowel Kamado Joe, The Bastard en Big Green Egg. Deze barbecues maken het mogelijk om zowel in de zomer als de winter te genieten van vlees, groenten, pizza en brood van de barbecue. Naast de kamado vindt u bij ons ook diverse andere houtskoolbarbecues, pizza-ovens en houtovens. Een barbecue alleen is natuurlijk niet genoeg. Voor veilig barbecueën bieden wij u een grote collectie barbecue-accessoires.
Barbecues bij kookwinkel Oldenhof
Onze grote collectie barbecues vindt u zowel in onze kookwinkels als op www.kookwinkel.nl. Wij geven u het beste advies over barbecues en buiten koken graag in één van onze kookwinkels of neem contact op met onze klantenservice. Heeft u niet de mogelijkheid om de barbecue zelf mee te nemen of op te halen? Geen probleem! Wij bezorgen barbecues door heel Nederland graag op afspraak en gratis bij u thuis. Uw barbecue koopt u bij kookwinkel Oldenhof!