Big Green Egg

Big Green Egg

De Big Green Egg is een opvallende verschijning onder de barbecues. De groenkleurige en eivormige kamado is te verkrijgen in diverse maten met een grote collectie accessoires. Gebruik de Big Green Egg om te grillen, bakken, koken, slow cooken, roken of stoven: alles is mogelijk.
 
Big Green Egg
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Big Green Egg

Keramisch kookgerei

25-05-2018, Door: Maarten

Op tal van plaatsen kunt u tegenwoordig een kamado kopen. Ook in onze kookwinkel komen meer dan ooit klanten langs die speciaal een kamado zoeken.

Lees verder

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice

Big Green Egg kopen?

De Green Egg barbecue

Het idee van de Big Green Egg barbecue komt van de 3000 jaar oude Aziatische klei-ovens, ook wel kamado genoemd. De barbecues zijn vervaardigd van door NASA ontwikkeld keramiek en gaan zeer efficiënt met de warmte om, waardoor de temperatuur goed te regelen is. Deze keramische eivormige bbq is ideaal voor het luxe buitenleven. De Big Green Egg barbecues zijn er in diverse maten, van mini, met een diameter van 25 cm tot extra extra large, met een diameter van bijna 75 cm. De barbecue- en kamadospecialisten van kookwinkel Oldenhof kunnen u uitstekend adviseren welke big green egg het beste bij u past. Wilt u gelijk aan de slag met uw green egg? Lees een aantal tips in ons blog
 
 

Big Green Egg barbecue-accessoires

De kamado barbecue is uit te breiden met oneindig veel handige en soms bijna onmisbare accessoires, altijd uitgevoerd in de herkenbare robuuste stijl van Big Green Egg. Goede toevoegingen aan de basis van deze bbq zijn onder andere de convEGGtor, pizzasteen en een gietijzeren rooster. De convEGGtor, ook wel plate setter genoemd, maakt het mogelijk om indirect te bakken en te koken. Tevens is de convEGGt te gebruiken in combinatie met een pizzasteen, waardoor uw barbecue een pizza-oven wordt! Ontdek op onze website én in onze fysieke kookwinkels ook alle andere mogelijkheden van de Big Green Egg barbecue.