Kitchenaid

KitchenAid

In 1919 begon KitchenAid met de legendarische staande mixer. In de jaren die daarop volgden heeft KitchenAid de standmixer verder geperfectioneerd en de collectie verder uitgebreid met andere elektrische keukenapparatuur. KitchenAid biedt naast de standmixer onder andere ook blenders en waterkokers aan in de bekende KitchenAid-kleuren.
 
Kitchenaid
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

KitchenAid

Kies uw KitchenAid

14-06-2017, Door: Maarten

De Mini, Artisan Elegance of toch de Artisan Original?

Lees verder

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice

KitchenAid kopen?

De geschiedenis van KitchenAid

Het van oorsprong in 1919 ontstane merk KitchenAid, wat letterlijk keukenhulp betekent, is inmiddels niet meer weg te denken uit vele keukens wereldwijd. Waar vroeger alle keukenmachines in het wit werden geproduceerd durfde KitchenAid het aan om in 1955 voor het eerst de iconische keukenmachine in 5 verschillende kleuren op de markt te brengen. Dit was zo’n groot succes dat de KitchenAid standmixer inmiddels in zo’n 30 stijlvolle kleuren te verkrijgen is, en er nog regelmatig nieuwe stijlvolle kleuren aan het assortiment worden toegevoegd.

De mogelijkheden van KitchenAid

Met de KitchenAid standmixer is er inmiddels veel meer mogelijk dan alleen het mixen, mengen en kloppen van deeg, beslag en eiwitten. Dankzij de diverse accessoires kan de machine onder meer raspen, vlees malen, pasta rollen, voedsel pureren en zelfs ijs maken. Tegenwoordig biedt KitchenAid naast de standmixer nog meer keukenmachines, allen voorzien van de laatste technologie. Zo zijn er KitchenAid staafmixers, foodprocessors, waterkokers en broodroosters. Het tijdloze en krachtige design dat is geïnspireerd op de alom bekende keukenrobot is in ook in de andere keukenmachines terug te vinden.