The Bastard

The Bastard

The Bastard is een eivormige houtskoolbarbecue, leverbaar in diverse maten. De barbecue is gemaakt van keramiek. Door de eivorm bakken uw gerechten mals en zullen nauwelijks krimpen. Gebruik de The Bastard kamado om in te grillen, koken, bakken, slow cooken, roken of stoven.
 
The Bastard
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Kamado's en don'ts

Kamado's en don'ts

20-07-2018, Door: Lisette

Gebruik je ei op een slimme manier!

Lees verder

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice

The Bastard kopen?

De kwaliteit van The Bastard barbecue

The Bastard is een in Nederland ontwikkelde kamado barbecue, gemaakt van de hoogwaardige keramieksoort cordieriet. Dit materiaal heeft als voordeel dat het minder ‘werkt’ tijdens het grillen dan gewoon keramiek en zorgt ervoor dat de warmte goed wordt vastgehouden en stabiel blijft. Daarnaast blijft de buitenkant toch koel tijdens het gebruik. Door het brede aanbod aan accessoires is The Bastard een zeer veelzijdig te gebruiken barbecue.

The Bastard barbecue-accessoires

Gebruik The Bastard barbecue in combinatie met de vele mogelijke accessoires om naast grillen ook te kunnen koken, bakken, slow cooken, roken en stoven. Daarvoor biedt The Bastard onder andere een plate setter, pizzasteen en smoker box. Daarnaast maakt u met diverse accessoires het nog leuker om uw The Bastard te gebruiken. Wat dacht u van de one minute lighter, die uw kolen snel op temperatuur brengt of de thermohandschoenen die uw handen bescherming bieden? Of bescherm uw ei tegen weer en wind met een stevige hoes. Zowel online als in onze fysieke kookwinkels staan onze collega`s klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden over The Bastard barbecues.