Broste Copenhagen sfeerfoto

Broste Copenhagen

Het Scandinavische Broste Copenhagen brengt sinds 1955 de herkenbare Scandinavische uitstraling naar voren in hun servies. De collectie van Broste Copenhagen bestaat onder andere uit borden, schalen, kommen, mokken en theepotten.
Broste Copenhagen sfeerfoto

  • /

    Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.

  • /

    Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.

  • /

    Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen kopen?
Met het servies van Broste Copenhagen haalt u een stukje Scandinavië in huis. Sinds 1955 brengt Broste Copenhagen de herkenbare Scandinavische uitstraling naar voren in hun servies. De collectie van Broste Copenhagen bestaat onder andere uit borden, schalen, kommen, mokken en theepotten. De serviezen van Broste Copenhagen zijn een perfecte balans tussen Scandinavische tradities en de trends van dit moment. De kleuren zijn gebaseerd op de Scandinavische natuur en worden vervaardigd voor het brede publiek. Uw Broste Copenhagen servies koopt u natuurlijk bij kookwinkel Oldenhof.
Broste Copenhagen bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u onder meer borden, schalen, kommen, eierdoppen, bekers en bewaarpotten van Broste Copenhagen. Het servies is verkrijgbaar in diverse lijnen, onder andere Nordic Sea, Nordic Sand, Nordic Coal en Hessian. De serviezen van Broste Copenhagen die u bij ons vindt zijn stuk voor stuk met de hand vervaardigd. Hierdoor kan het voorkomen dat de kleuren per levering iets van elkaar verschillen, zo is ieder serviesstuk uniek. Bestel uw Broste Copenhagen servies online via www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze kookwinkels.
Filteren
Filteren
Categorie
Merk
Kleur
Materiaal
Prijs
Geschikt voor
Samenstelling
Reiniging