Cristel header

Cristel

Het Franse merk Cristel produceert de hoogste kwaliteit pannen en die vindt u natuurlijk bij kookwinkel Oldenhof! Van sauteerpannen met een vaste greep tot steelpannen met een afneembare steel en van koekenpannen met een anti-aanbaklaag tot braadsledes met een braadslederek, Cristel biedt het u allemaal
 
Cristel fotoshoot
 

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Cristel pannen kopen?

De kwaliteit van Cristel

Het Franse Cristel produceert pannen van de hoogste kwaliteit. Iedere pan wordt aan het eind van het productieproces door mensenhanden en –ogen gecontroleerd, zo garanderen zij dat iedere pan aan de strengste eisen voldoet. Iedere pan is zo ontworpen dat hij eenvoudig is in gebruik, dat de technische prestaties optimaal zijn en dat de pannen natuurlijk een lust zijn voor het oog. De pannen van Cristel hebben al diverse prijzen in de wacht gesleept en worden door vele chefs geroemd.

Ons assortiment van Cristel

Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruim assortiment aan pannen van Cristel. Zowel in onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag en Maastricht als online vindt u een ruime keuze aan kookpannen, koekenpannen, sauteerpannen en steelpannen van Cristel. In ons assortiment vindt u onder andere de bekende series Castel’pro en Strate, pannen met een vaste handgreep en pannen met een afneembare greep. De pannen van Cristel bestelt u eenvoudig online via www.kookwinkel.nl. Wilt u liever eerst nog advies over de pannen van Cristel? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze kookwinkels.