Mauviel pannen sfeerfoto

Ankarsrum

De Ankarsrum Assistent keukenmachine is een echte Zweedse krachtpatser. Dankzij het slimme ontwerp en de krachtige motor kan deze machine tot maar liefst 5 kilogram deeg kneden. De vele verkrijgbare accessoires toveren de Ankarsrum Assistent kneedmachine om tot een veelzijdige keukenmachine.
Ankarsrum Assistent fotoshoot

  • /

    Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.

  • /

    Vóór 22:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.

  • /

    Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.

Rutger van den Broek test de Ankarsrum Assistent Original - Kookwinkelblog

Rutger Bakt test de Ankarsrum 

Rutger van den Broek
Inspiratie producten
12-09-2016, Door Rutger van den Broek

Wij vroegen Rutger Bakt om deze krachtige kneedmachine te testen.

Lees verder

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice

Ankarsrum Assistent

Ankarsrum Assistent keukenmachine kopen?
Sinds 1940 produceert Ankarsrum kneed- en keukenmachines in Zweden. Dankzij het slimme ontwerp met krachtige motor kneedt de machine tot maar liefst 5 kilogram deeg. De Ankarsrum kneedmachine is in de loop der jaren steeds doorontwikkeld, maar de karakteristieke werking van de machine is gelijk gebleven. De Ankarsrum kneedmachine is uit te breiden met vele verkrijgbare accessoires. Met de diverse accessoires tovert u de kneedmachine om tot een veelzijdige keukenmachine.

Ankarsrum Assistent bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof biedt de Ankarsrum Assistent keukenmachine aan in diverse kleuren. De Ankarsrum is te verkrijgen in basic kleuren zoals zwart, donkerblauw en wit maar ook in zachte pastelkleuren zoals zachtroze, babyblauw, mintgroen. In ons assortiment vindt u een zeer groot aanbod accessoires voor de Ankarsum. Breidt de Ankarsrum uit met een pastamachine, vleesmolen, raspopzet, blender en vlokkenmolen. Met deze accessoires maakt u kloppen, mixen, kneden, pureren en roeren zeer eenvoudig! Bestel uw Ankarsrum keukenmachine eenvoudig online op www.kookwinkel.nl of kom langs in één van onze kookwinkels.