Moederdag

Moederdag

Alles voor Moederdag vindt u bij kookwinkel Oldenhof. Van een mooie waterkoker voor een kop thee bij die heerlijke, uitgebreide high tea tot de leukste cadeaus om uw moeder mee te verrassen.
Denk aan de leukste schorten, pannenlappen en ovenwanten van Ulster Weavers!

Bekijk ook zeker de moederdagacties van verschillende grote merken!

 

Onze favorieten


 • High Tea  Buiten tafelen  Kookboeken  
 • De fijnproever  De bourgondiër  De georganiseerde moeder  

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Moederdag

Alles voor Moederdag kopen?
Wilt u producten voor Moederdag kopen? Dan bent u bij kookwinkel Oldenhof aan het juiste adres. U vindt bij ons alles voor het verrassen van uw moeder. Verrast u uw moeder bijvoorbeeld met een uitgebreide high tea? Geen probleem! Hiervoor hebben wij de perfecte keukengereedschappen in huis! Denk aan de mooie waterkokers van SMEG en de fluitketels van Le Creuset. En u gebruikt natuurlijk niet zomaar een thee, nee, dan kiest u natuurlijk voor de smaakvolle theeën van Maison Brémond 1830. Een cadeau mag bij Moederdag natuurlijk niet ontbreken. Doe inspiratie op in onze selectie van de leukste cadeaus voor uw moeder! Alles voor Moederdag koopt u bij kookwinkel Oldenhof.
Alles voor Moederdag bij kookwinkel Oldenhof
Van vrolijke pannenlappen en schorten van Ulster Weavers, de kneedmachines van Ankarsrum Assistent en het bamboe servies van Point-Virgule tot de veelzijdige Magimix Cook Expert of een SMEG broodrooster. Alles voor Moederdag vindt u bij kookwinkel Oldenhof. Bestel uw moederdagcadeaus eenvoudig en snel via www.kookwinkel.nl. Verzending van uw moederdagcadeaus is gratis vanaf € 30,00. U bent natuurlijk ook welkom in één van onze fysieke kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht.